LS 309 J Slibebånd, lærred til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag J-bomuld
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Træ
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

LS 309 J slibebånd - den optimale løsning til emner med lette konturer

Slibebåndet LS 309 J fra Klingspor er særligt velegnet til slibning af emner med lette konturer. Det fås på ruller, som kortbånd og som langbånd og anvendes på profilslibemaskiner, kantslibemaskiner, håndbåndsfilemaskiner og standslibemaskiner. Dette slibebånd af høj kvalitet viser sig at være tilpasningsdygtigt og rivefast og anbefales til bearbejdning af

  • træ,
  • træbaserede materialer,
  • ikke-jernholdige metaller og
  • plast.

Det fås i grov, medium og fin kornkvalitet og kan anvendes i alle arbejdsgange ved slibning.

Effektivt og tilpasningsdygtigt - med den fleksible bomuldsryg med tæt fordelt korund

Takket være den fleksible bomuldsryg tilpasser Slibebåndet LS 309 J sig præcist til konturerne af de respektive arbejdsemner. Håndværkerne opnår således fremragende sliberesultater med dette bånd. Klingspor anvender J-bomuld til bagsiden, som trods sin fleksibilitet er kendetegnet ved sin stabilitet og rivefasthed. På denne bagside påføres slibekorn af korund i en tæt strøning. Næsten hele underlaget er dækket af korn. Korund overbeviser med sin kombination af hårdhed og sejhed. De korntyper, som Klingspor anvender, er generelt syntetisk fremstillede produkter, som garanterer en ensartet kvalitet. Den tætte spredning, hvor den påførte kraft fordeles på mange kornspidser, sikrer desuden et ensartet slibemønster. Derfor opnås der en jævn, fint struktureret overflade ved bearbejdning af træ og træbaserede materialer, metal og plast.

Stabil og holdbar - topbindingen af fast syntetisk harpiks

Basisbindingen af fast syntetisk harpiks, som er kendetegnet ved høj styrke og klæbeevne, sikrer en holdbar binding mellem stofunderlaget og slibekornet. Klingspor overvåger anvendelsen af denne binding ved hjælp af lasermålinger og ved stikprøvevis vægtmåling. På denne måde kan det sikres, at grundbindingen har den samme ønskede styrke overalt. På grund af de mange fordele i forhold til lim og andre naturlige bindemidler har alle Klingspor-slibemidler en kunstharpiksbinding.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.