LS 309 XH Slibebånd til håndholdte båndslibere til Træ, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Træ
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Klingspor LS 309 XH hobbånd - specielt udviklet til håndholdte båndslibere

Hobbånd LS 309 XH fra Klingspor er et specielt produkt til brug i håndholdte båndslibere. Med et stort kornstørrelsesområde er dette hobbånd velegnet til en lang række slibeopgaver. Mange materialer kan bearbejdes, især

  • træ,
  • metal og
  • ikke-jernholdigt metal, men også
  • maling, lak og spartelmasse.

Dette hobbånd er derfor et ægte universalprodukt. Båndet er beregnet til brug i markedssegmenter som f.eks. træ- og metalforarbejdningsindustrien samt i handelen. Hobbåndet leveres som slibebånd og kan anvendes på maskiner som håndholdt båndfil eller håndholdt båndsliber. Produktet fås i mange kornstørrelser. Hjemme- og hobbyhåndværkere nyder også godt af de fremragende egenskaber, som dette topprodukt har.

Hobbånd af høj kvalitet til krævende opgaver

hobbåndet LS 309 XH kan anvendes som et universalprodukt til grov-, mellem- og finslibning. Det betyder, at et enkelt bånd kan bruges til en lang række opgaver. Det er derfor i princippet ikke nødvendigt at udskifte Hobbåndet mellem de enkelte arbejdsgange. Takket være det store lagerprogram kan brugeren finde det rigtige bånd til enhver maskine. Dette gælder også med hensyn til fastgørelseselementerne. Klingspor tilbyder Hobbånd med en lang række forskellige former for bindinger for at kunne skabe den højest mulige kompatibilitet til forskellige slibemaskiner.

Hobbånd LS 309 XH: materialer og forarbejdning af høj kvalitet

Det er fremragende forarbejdning og lang levetid, der kendetegner hobbåndene af mærket Klingspor. Korn, bagside og bindinger er specielt tilpasset til de respektive materialer, så de bedst mulige resultater kan opnås. Dette gælder også for Hobband LS 309 XH. Her anvendes en syntetisk korund af højeste kvalitet, som har en tæt spredning. Afviklingsydelsen er fremragende under alle forhold. Bindingen til dette produkt er udført med en solid syntetisk harpiks af høj kvalitet, et rivefast bomuldsunderlag giver den nødvendige holdbarhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.