LS 309 XH SB Sæt Slibelærred til Træ, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Træ
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Hobbånd - ideelt supplement til universelt slibearbejde

Det hobbånd LS 309 XH fra Klingspor er specielt udviklet til brug på håndholdt båndsliber. Det fås derfor i forskellige bredder og længder til alle gængse båndslibere fra forskellige producenter. Hobbåndet er også alsidigt med hensyn til de materialer, til hvis overfladebehandling det kan anvendes, nemlig

  • metal,
  • træ,
  • spartelmasse,
  • lak,
  • maling og
  • ikke-jernholdigt metal.

SB-pakket og godt beskyttet i handel, håndværk og industri

Klingspor tilbyder Hobbånd SB-pakket. Det gør det ideelt til præsentation i detailhandlen. Den beskyttende emballage er også praktisk til opbevaring i håndværksvirksomheder og industrivirksomheder,og derved beskyttet mod skader. Også i værktøjskassen kan båndet opbevares problemfrit og ubeskadiget i emballagen, indtil det skal bruges.

Hårdt og sejt korn for høj aftagningshastighed

Sammensætningen af LS 309 XH-hobbåndet fra Klingspor starter med et X-bomuldsunderlag. Det naturlige stof er bearbejdet på en sådan måde, at det sikrer en høj rivefasthed. Samtidig holder det slibebåndet tilstrækkeligt fleksibelt til brug i en håndholdt båndsliber. Korntypen er korund, et syntetisk korn fremstillet af aluminiumoxid. Korund er kendetegnet ved sin hårdhed og sejhed. Det krystallinske, uregelmæssigt formede korn er blokagtigt og, det slides langsomt og giver derfor en høj aftagningshastighed i hele dets levetid. For at opnå en sikker og stabil binding anvender Klingspor syntetisk harpiks til dette hobbånd. På grund af den tætte belægning er lang levetid og meget god slibeevne garanteret.

Klingspor støtter arbejdssikkerhed og effektivitet

Slibeprodukter til båndslibere fremstilles som endeløse bånd. For at opnå dette er det nødvendigt med en sikker binding af de to bælteender. Hobbånd LS 309 XH er lukket med en overlappende binding. Den overlappende binding uden harpiks og slibekorn i overlapningsområdet er kendetegnet ved høj pålidelighed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.