LS 313 JF Slibebånd, lærred til Rustfrit stål, Aluminium

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Aluminium
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Beslagproducent
Gelænderkonstruktion
Levnedsmiddelindustri

Slibebånd LS 313 JF - et slibemiddel af høj kvalitet til metalbearbejdning

Slibebåndet LS 313 JF fra Klingspor er et førsteklasses produkt til bearbejdning af temperaturfølsomme formdele. Med dette slibemiddel er kølig slibning mulig. Det er velegnet til bearbejdning af forskellige materialer, f.eks.

  • rustfrit stål,
  • aluminium og
  • ikke-jernholdigt metal.

Slibebåndet LS 313 JF har bl.a. bevist sit værd ved fremstilling af komponenter i rustfrit stål i fødevareindustrien, f.eks. beholdere, transportskruer og rotorer. Disse slibebånd er lige så velegnede til fremstilling af kirurgiske instrumenter, beslag og armaturer som til rækværkskonstruktion. Professionelle brugere i industrien, håndværkere og gør-det-selv-folk nyder godt af fordelene ved dette højtydende slibebånd til en lang række opgaver.

Fremragende tilpasning til konturer

Klingspors Slibebånd LS 313 JF anbefales til mange anvendelser, især til finslibning af profiler og konturer og af formede emner på bløde kontaktvalser eller på det frie bånd. Slibebåndene fås i form af korte og lange bånd og kan anvendes på maskiner som f.eks. stativslibere, profilslibere og rørslibere. Andre anvendelsesmuligheder omfatter anvendelse på sliberobotter til automatiseringsprocesser. Klingspor tilbyder dette slibebånd i et omfattende udvalg af kornstørrelser. Dette muliggør en nøjagtig tilpasning til de respektive krav.

Slibebånd LS 313 JF - med en ydelsesforbedrende multibinding

Det Slibebånd LS 313 JF er forsynet med et specielt hærdet korundkorn, som med en ekstra, ydelsesforbedrende multibinding sikrer en fremragende materialeaftagning. Klingspor har udviklet dette slibebånd specielt til tørslibning af profilerede eller formede emner af rustfrit stål. Dette slibemiddel viser sig at være yderst fordelagtigt ved bearbejdning af smalle emnekonturer. Dette sikres af det højfleksible bomuldsunderlag. Dette produkt er bundet med en fast syntetisk harpiks af høj kvalitet. Kornstørrelsen er halvåben.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.