LS 314 JF Slibebånd, lærred til Metal universal, Plast, Ikke-jernholdigt metal, Aluminium

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Metal universal
Plast
Ikke-jernholdigt metal
Aluminium

Klingspor LS 314 JF til metal og kompositmaterialer

Med slibebåndet LS 314 JF fra Klingspor kan profilerede dele af NE-metaller og kompositmaterialer slibes effektivt. Takket være korundkornet (aluminiumoxid), som er særligt hårdt og varmebestandigt, er slibebåndet velegnet til mellem- og finslibning af

  • aluminium,
  • ikke-jernholdigt metal,
  • zinkstøbt zink,
  • plast og
  • kompositmateriale.

Dertil kommer, at det nemt kan bruges til at bearbejde alle andre materialer, der har tendens til at smøre og tilstoppe slibemidlet hurtigt. JF-bomuldsunderlaget er meget mere robust end et af papir, hvilket gør LS 314 JF særligt modstandsdygtig over for mekanisk belastning. Samtidig har det en meget høj fleksibilitet og kan tilpasse sig optimalt til formstøbte dele.

Længere værktøjslevetid takket være stearatbelægning

Ved slibning opstår der varme, som får slibestøvet til at klæbe til bløde materialer, hvilket får det til at klæbe til slibekornene. Dette forkorter slibebåndets levetid betydeligt. Den funktionelle stearatbelægning på Klingspor LS 314 JF forhindrer varmeinduceret klæbning af materialet og sikrer dermed lavt tilstopning, især ved slibning af plast, ikke-jernholdigt metal og andre stærkt smørende materialer. stearatet slides langsomt af i løbet af brugen, men forlænger slibemidlets levetid betydeligt.

Alsidigt slibebånd med gennemprøvet kunstharpiksbinding

LS 314 JF fra Klingspor kan anvendes på alle konventionelle opretstående eller profilerede slibemaskiner og garanterer en optimal binding af slibekornet takket være den stærke topbinding af kunstharpiks. Sammenlignet med naturlige bindemidler har syntetisk harpiks en meget højere klæbestyrke, som holder korundkornet sikkert på plads selv under længerevarende drift. Det betyder, at LS 314 JF opfylder selv de højeste krav inden for den professionelle sektor, f.eks. til finslibning af formstøbte dele i bilindustrien. Men den egner sig ogå fremragende til bearbejdning af profiler og kurver i ambitiøse gør-det-selv-projekter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.