LS 318 JF ACT Slibebånd, lærred til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag JF-bomuld
Materialer
Træ
Anvendelsesområder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

Slibebånd LS 318 JF ACT - til mellemslibning og afsluttende slibning af træ med profilslibemaskiner

Grundet den meget fleksible bagside af JF-bomuld og en særlig fleksibilitet kan Slibebåndet LS 318 JF ACT til profilslibemaskiner anvendes til perfekt slibning af stærkt profilerede emner af træ. Klingspor tilbyder dette højkvalitetsprodukt som både kort- og som langbånd i mange kornstørrelser. Det anbefales f.eks. til mellem- og finslibning af

  • køkken- og badeværelsesmøbler,
  • stole,
  • vinduer og døre,
  • børnemøbler og
  • havemøbler.

Slibebånd af høj kvalitet med åbent korn

Da Slibebåndet LS 318 JF ACT fra Klingspor har åbent korn, er Slibebåndet LS 318 JF ACT fra Klingspor kendetegnet ved en lang levetid og lav tilstopning. Ca. 50-70 % af dets bagside er drysset med korund, hvorfor der opstår mange spalter. Disse gør det lettere at fjerne spåner, fibre og støv og forhindrer dermed, at overfladen tilstopper. Desuden giver en åben spredning den fordel, at den kraft, der udøves på båndet, fordeles på få kornspidser. Som følge heraf trænger kornet dybere ind i emnet end med et tæt spredt slibebånd. Derfor sikrer en åben fordeling en højere materialeaftagning og et mere effektivt arbejde.

LS 318 JF ACT slibebånd - med højfleksibel bomuldsryg til slibning af snævre radier

Slibebåndet LS 318 JF ACT fra Klingspor har en højfleksibel bomuldsryg, som er betydeligt mere stabil og rivefast end et papirunderlag. Det kan derfor uden problemer modstå større belastninger, f.eks. ved profilslibning og slibning med slibemidler. På grund af den fleksible bagside tilpasser dette slibebånd sig optimalt til snævre radier. Klingspor fremstiller Slibebåndet LS 318 JF ACT med en binding af fast syntetisk harpiks på sliberuller. Virksomheden forsyner disse valser med en særlig flexbehandling, hvor belægningslaget brydes op og defineres geometrisk ved at trække det over en flexvalse flere gange. Denne behandling fjerner toplagets skøre karakter og stivhed, hvilket giver den fremragende fleksibilitet, der er nødvendig for videreforarbejdning til slibebånd og lignende produkter.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.