PS 20 F Bredbånd, papir til Rustfrit stål, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Rustfrit stål-servicecenter
Stålkonstruktion

Et universelt produkt - Klingspor bredbånd PS 20 F

bredbånd PS 20 F fra Klingspor er et universelt produkt, der er velegnet til slibning

  • rustfrit stål,
  • metal og
  • ikke-jernholdigt metal

. Det fremstilles i mange kornstørrelser og er derfor lige så velegnet til grovslibningsarbejde som til finslibning. Det anvendes ofte til overfladeslibning af rustfrit stål.

Slibekorn - tæt fordelt og derfor effektivt

Klingspor PS 20 F slibebånd til bearbejdning af metal er kendetegnet ved en høj metalfjernelse. Det kan bruges til at bearbejde selv store antal emner hurtigt og effektivt og vil reducere arbejdstiden og dermed omkostningerne. Slibekornet af høj kvalitet sikrer en høj materialeaftagningshastighed. Det er tæt strøet, så der kun er små mellemrum mellem slibekornene. Den tætte spredning øger også slibemidlets levetid. Desuden har den indflydelse på sliberesultatet, da den kraft, der virker på hvert enkelt korn, er lavere med en tæt spredning. Som følge heraf trænger kornet mindre dybt ind i metallet og giver dermed en finere overflade.

Underlaget og det øverste lag - syntetisk harpiks og robust F-papir

I Klingspor bredbånd PS 20 F har et underlag lavet af papir. Dette er inddelt i kategorierne fra A til G. Fra A til G bliver papirerne stadig tungere og mere robuste. Papiret i slibebåndet PS 20 F er henført til klasse F og kan derfor modstå højere belastninger. Den syntetiske harpiksbinding sikrer, at slibekornet er godt forankret i underlaget. Den anvendes i alle Klingspor-slibemidler, fordi kunstharpiks er stærkere end ethvert naturligt bindemiddel og det har også en højere klæbestyrke.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.