PS 21 F Slibebånd, papir til Rustfrit stål, Metal universal, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Stål
Anvendelsesområder
Apparatkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Rustfrit stål-servicecenter

Slibebånd PS 21 F - det optimale slibemiddel til metal og rustfrit stål

Slibebåndet PS 21 F med selvskærpende zirconiumaluminiumoxid på et papirunderlag er ideelt til grov til fin slibning af metal. Disse slibebånd af høj kvalitet anbefales til bearbejdning af

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • metal.

Klingspor Slibebåndet PS 21 F fåes som et kort og langt bånd, og som bredbånd også i segmenteret form. På bred- og langbåndsmaskiner er det særligt velegnet til finslibning af metalplader og spoler af rustfrit stål.

Med selvskærpende korn for højere skæreydelse

Slibebånd PS 21 F, der fås i forskellige kornstørrelser, er velegnet til grov til fin slibning. På grund af det omfattende udvalg af kornstørrelser findes det rigtige slibebånd til alle slibeopgaver på stål, metal og rustfrit stål. Det tæt spredte korn af zirkonaluminiumoxid sikrer en øget materialeaftagning og en lang levetid for slibebåndene. Underlaget af robust F-papir og den holdbare binding af solidt kunstharpiks gør dette til et usædvanligt slidstærkt slibepapir med lang levetid. Dette slibemiddel er specielt udviklet til overfladebehandling af metal og rustfrit stål.

Slibebånd PS 21 F - den ideelle løsning til grov til fin slibning af rustfrit stål

Det alsidige Slibebånd PS 21 F fra Klingspor imponerer med sit korn af selvskærpende Zirconia alumina, som muliggør øget materialeaftagning ved grov til fin slibning. Det anvendes på lang- og bredbåndsmaskiner i stålforarbejdningsindustrien samt til efterbehandling af rustfrit stål. Inden for apparatindustrien og til producenter af store køkkener og kabinetter opfylder disse slibebånd også alle krav. Da slibebåndene er forsynet med selvskærpende zirkonkorund på et holdbart, elastisk underlag af papir, garanteres en lang levetid. Slibebåndet PS 21 F lover fremragende resultater ved den afsluttende slibning af overflader og spoler af stål eller rustfrit stål og af andre overflader af metal.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.