PS 21 F Bredbånd, papir til Rustfrit stål, Metal universal, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Metal universal
Stål
Anvendelsesområder
Apparatkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Rustfrit stål-servicecenter

Bredbånd PS 21 F med papirunderlag til rustfrit stål, metal og stål

Bredbånd PS 21 F er et specielt slibemiddel til meget hårde materialer. Det består af en papirbaseret bagside, hvorpå der er påført korn af zirkonkorund bundet med syntetisk harpiks i en tæt spredning. Kombinationen af et stabilt underlag og selvskærpende korn gør PS 21 F-slibebåndet til et slidstærkt slibemiddel med lang levetid. Det anvendes hovedsageligt til slibning:

  • Stål og 
    - Rustfrit stål

Zirconia aluminiumoxid som slibekorn - Virkningsmåde

Zirconia aluminiumoxid er et særligt slibemiddel. Slibekornene er hårde og meget seje. Kornet består af krystallinske strukturer, der danner kileformede korn. Under slibningen løsner afstødte dele af de skarptskårne krystaller, som kornene består af, sig fra bindingen og efterlader nye, skarpe kanter. Der er tale om en selvskærpende effekt. På denne måde bevarer slibemidlet en næsten konstant slibeeffekt i hele sin levetid.

Anvendelsesområder for det bredbånd PS 21 F

Bredbåndet PS 21 F er beregnet til anvendelser, hvor arbejdsemnerne afgrates eller afrundes. Slibebåndet fås i et bredt udvalg af kornstørrelser fra meget groft til fint.

Lukning af båndet ved stød

Bredbånd PS 21 F er et endeløst bånd. Der er forskellige former for limnings muligheder ved stødsamlingen. Disse er tilpasset til den respektive anvendelse.

  • Form 1: Her skæres slibebåndet i en defineret vinkel og limes overlappende.
  • Form 2: Som ved form 1 skæres slibebåndet i en vinkel og limes overlappende. Kornsspidserne på stumpsamlingen slibes af. Dette får båndet til at løbe endnu glattere.
  • Form 3 G: Stumpen skæres i zigzag og limes med lærredsforstærket folie. Dette gør det muligt at arbejde helt stødfrit på dele, der er meget følsomme over for brud.
  • Form 4 G: Diagonalsnit og med lærredsforstærket folie limet under samlingen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.