PS 22 F ACT Slibebånd, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri

Slibebånd PS 22 F ACT - den optimale løsning til overfladeslibning af hårdt træ

Slibebåndet PS 22 F ACT fra Klingspor er særligt velegnet til slibning af hårdt træ. Dette slibebånd er også velegnet til slibning af nåletræ og metal, stål, ikke-jernholdigt metal og plast. Det er også velegnet til slibning af overflader, der er behandlet med maling, lak eller spartelmasse. Fra grov til fin slibning fås det i mange kornstørrelser i form af

  • ruller,
  • brede bånd,
  • korte og lange bånd,
  • skiver og
  • ark

. Disse slibebånd kan anvendes på bredbånds-, langbånds- og kant-slibemaskiner samt på parket-slibemaskiner. Slibebåndet PS 22 F ACT anvendes hovedsagelig i træindustrien, i håndværk og i virksomheder, der har specialiseret sig i parketgulve. Som langbånd leveres det som standard med en F2-overlapningssamling med slebne kornspidser. Klingspor tilbyder dog i princippet muligheden for selv at vælge fastgørelseselementerne for at tilpasse slibebåndene optimalt til den pågældende anvendelse.

Tæt spredt korund på et stabilt papirunderlag - for et ensartet slibemønster

Hård, sej korund sikrer et førsteklasses sliberesultat. Det er tæt spredt, har en høj materialeaftagning og sikrer et homogent slibemønster, især ved slibning af overfladen på hårdt træ. Slibekornet af korund er fastgjort med en binding af solid kunstharpiks på en slidstærk papirryg af kategori F. Klingspor inddeler alle papirunderlag efter deres vægt i klasser fra A for let papir til G for ekstraordinært tungt papir.

Lavt tilstopningsniveau takket være den innovative produktionsmetode og den antistatiske finish

Ud over den fremragende fjernelse af materiale er Slibebåndet PS 22 F ACT kendetegnet ved lavt tilstopningsniveau. Klingspor producerer det ved hjælp af Advanced Coating Technology, hvorfor det hurtigt fjerner slibestøv og fibre. Samtidig øger Advanced Coating Technology (ACT) levetiden, hvilket reducerer driftsomkostningerne. Desuden har Slibebåndet PS 22 F ACT en antistatisk overflade. Dette forhindrer elektrisk ladet støv i at sætte sig fast på arbejdsemnet, slibebåndet og hele maskinen. Elektrisk ladet støv er en stor udfordring selv for et godt støvudsugningssystem. I de fleste tilfælde kan det ikke suges af og hindrer derfor arbejdet. Med Slibebåndet PS 22 F ACT kan dette undgås.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.