PS 22 F ACT Bredbånd, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Træforarbejdende industri

Til perfekt slibning af hårdttræ - Klingspor bredbånd PS 22 F ACT

Slibebåndet PS 22 F ACT fra Klingspor anvendes primært til slibning af hårdttræ. Det er fremstillet i mange kornstørrelser og er derfor lige velegnet til:

  • Kalibreringsslibning
  • Mellemslibning
  • Slutslibning

Dette bredbånd er kendetegnet ved lavt tilstopning, fordi det har en ACT-finish. Det kan derfor bruges til at bearbejde større mængder hurtigt og effektivt.

PS 22 F ACT - korund på et stabilt underlag af F-papir

bredbåndet PS 22 F ACT er underlaget fremstillet af stabilt og relativt tungt papir af kategori F. Klingspor anvender korund som slibekorn. Dette blokagtige korn med en uregelmæssig krystalstruktur er hårdt og sejt og sikrer dermed et tilsvarende godt resultat ved slibning af hårdttræ. Det er også tæt strøet, så afstandene mellem kornene er små. Som ved alle andre Klingspor-slibemidler består belægningsbindingen af syntetisk fremstillet harpiks. Den har en særlig høj klæbestyrke og er meget stabil. Den syntetiske harpiks sikrer derfor, at slibekornene er optimalt forankret i bindingen.

Lav tilstopning på grund af ACT-finish

En fast binding af båndet garanteres af den standard overlappende binding F1. For at sikre, at elektrisk ladet slibestøv, som automatisk opstår ved friktion under slibeprocessen, klæber så lidt som muligt til arbejdsemnerne, bredbåndet eller slibemaskinen, har PS 22 F ACT en antistatisk finish. Dermed er der tilsat elektrisk ledende bestanddele til slibemidlet, hvorved en elektrisk ladning kan strømme væk via maskinens jordforbindelse. En ACT-finish letter bearbejdningen af hårdttræ og andre ikke-ledende materialer og forlænger samtidig slibemidlets levetid, fordi den reducerer spånernes vedhæftning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.