PS 24 F ACT Slibebånd, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Træ
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Kunststofforarbejdende industri
Møbelindustri
Rustfrit stål-servicecenter
Træforarbejdende industri

Klingspor PS 24 F ACT slibebånd med ekstra skarpe siliciumkarbidkorn til hårde materialer

Klingspor Slibebånd PS 24 F ACT med papirryg er et produkt designet til mellem- og finslibning af hårde eller ekstra hårde materialer. Slibepapiret har sin aggressive slibeadfærd takket være en belægning af meget skarpt siliciumkarbid. I kombination med den tætte spredning og en binding af fast syntetisk harpiks er det ideelt egnet til bearbejdning af

  • træpaneler,
  • plast,
  • kompositmaterialer og rustfrit stål.

Med Slibebåndet PS 24 F ACT kan maling, lak og spartelrester fjernes uden besvær. Produktet anvendes derfor i træ- og møbelindustrien, i messe- og butiksindretning, men også i virksomheder med rustfrit stål for at opnå en strålende finish.

Reduceret tilstopning takket være Advanced-Coating-Technology

PS 24 F ACT-slibpapir viser også sine særlige fordele inden for køkkenbyggeri, badeværelsesmøbler og parketforarbejdning. Her er Advanced Coating Technology særlig bemærkelsesværdig. En særlig og avanceret coatingproces garanterer reduceret tilstopning ved arbejde med lak, fyldstoffer og træmaterialer. Desuden er Klingspor-slibebåndet antistatisk udstyret, hvilket også forhindrer tilstopning med fint støv yderst effektivt.

Stabil papirryg med fuld kunstharpiksbinding

Klingspor Slibebånd PS 24 F ACT anvender en stabil papirryg af F-papir som bærer for siliciumcarbidet. Det er tæt spredt, hvilket gør det muligt for brugeren at opnå en særlig fin og strålende finish ved finslibning - især på rustfri stålplader eller spoler, når produktet anvendes på bredbåndslibemaskiner. Selv hårde og meget seje emneoverflader kan slibes meget rent. Klingspor leverer slibepapiret som lang, kort- og bredbånd til de samme anvendelsesformål. Slibepapiret PS 24 F ACT fås også i mange kornstørrelser.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.