PS 24 F ACT Bredbånd, papir til Rustfrit stål, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Træ
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Kunststofforarbejdende industri
Møbelindustri
Rustfrit stål-servicecenter
Træforarbejdende industri

For en perfekt overflade - Klingspor bredbånd PS 24 F ACT

Klingspor slibebånd PS 24 F ACT er specielt udviklet til arbejde på hårde og seje overflader. Det er kendetegnet ved lav tilstopning og er velegnet til slibning

  • rustfrit stål,
  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse
  • og plast.

Ved slibning af rustfrit stål kan der opnås en strålende og fin blank finish med dette brede bånd. PS 24 F ACT anvendes også ofte i træ- og møbelindustrien. Her klarer det sig bl.a. meget godt ved slibning af lakerede overflader. Til disse formål fås slibebåndet også i meget fine kornstørrelser.

Hårdt og skarptskåret: siliciumcarbidkornet

Til Bredbånd PS 24 F ACT anvender Klingspor siliciumcarbid som slibekorn. Det er meget hårdt, skarpt kantet og har en krystallinsk struktur. Slibekornet er tæt fordelt og muliggør dermed en høj materialeaftagning. En tæt spredning forlænger også slibemidlets levetid. Det betyder, at PS 24 F ACT kan anvendes over en lang periode, især ved bearbejdning af malede overflader. Slibebåndet har desuden en antistatisk overflade. Dette forhindrer, at elektrisk ladet støv, som uundgåeligt opstår ved friktion under slibning, klæber for meget til arbejdsemnet, maskinen eller slibemidlet. I stedet afledes den resulterende elektriske ladning via slibebåndet og maskinens jordforbindelse.

Lige så høj kvalitet: bagsiden og bindingen

Slibebånd PS 24 F ACT's bagside er fremstillet af relativt tungt papir i klasse F. Det er robust og kan modstå større belastninger. Syntetisk harpiks tjener som det øverste lag. Det sikrer en fast forbindelse mellem underlaget og slibekornet. Naturlige bindemidler ville også være velegnede til dette formål, men syntetisk harpiks har en højere klæbeevne og bedre styrke. På grund af disse kvalitetsegenskaber er toplagene på alle slibemidler af mærket Klingspor fremstillet af syntetisk fremstillet harpiks.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.