PS 28 F Slibebånd, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

Slibebånd PS 28 F - det universelle produkt til træbearbejdning

Slibebåndet PS 28 F med papirryg er et universelt produkt til bearbejdning af træ. Til de mange fordele ved dette kvalitetsprodukt fra Klingspor hører

  • det fremragende pris/ydelsesforhold,
  • den antistatiske overflade og
  • den effektive slibeadfærd.

Dette slibebånd anbefales især til maskinel brug.

Slibebånd PS 28 F - det billige universal-slibebånd

Slibebånd PS 28 F fra Klingspor har en bagside af F-papir, som viser sig at være ekstraordinært tungt og stabilt. Slibematerialet er korund, som er åbent spredt og har en binding af fast kunstharpiks. Korund er kendetegnet ved sin hårdhed kombineret med sejhed. Den åbne spredning reducerer tilstopning og sikrer fjernelse af slibespåner fra slibeområdet. På grund af den åbne fordeling er dette slibebånd primært velegnet til materialer med lang spåntagning, som f.eks. træ. Da slibebåndet er antistatisk, reduceres slibestøvets vedhæftning enormt under brugen.

Slibebånd PS 28 F - det effektive universalprodukt til træbearbejdning

Slibebånd PS 28 F er et universalprodukt til træbearbejdning. Det kan anvendes til kalibreringsslibning og til finslibning af overflader og er velegnet til

  • langbåndsmaskiner,
  • bredbåndsmaskiner og
  • kant-slibemaskiner

. Brugere inden for træbearbejdningsbranchen, f.eks. i snedkerier og tømrerforretninger, og inden for træbearbejdningsindustrien, herunder i møbelindustrien, vinduesbyggeri, produktion af limtræsplader og parketproduktion, sætter pris på fordelene ved dette produkt af høj kvalitet.

Slibebånd PS 28 F - det optimale slibemiddel til bearbejdning af træ

Slibebånd PS 28 F fra Klingspor er et universelt produkt til bearbejdning af forskellige træsorter. Det kan anvendes inden for alle områder af træbearbejdning og anbefales især til overfladeslibning af nåletræer. Det er også ideelt til slibning af massivt træ og træbaserede paneler, herunder blokplader, finer og krydsfiner. Den antistatiske finish sikrer en førsteklasses overfladekvalitet med et glat, jævnt slibemønster.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter