PS 28 F Bredbånd, papir til Træ, Læder

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Læder
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

PS 28 F bredbånd med papirryg til træ og læder

Bredbånd PS 28 F er den prisoptimerede variant fra serien af slibebånd, der er åbent spredte. Det er et universalprodukt, der er specielt fremstillet til

  • Slibning af træ
  • Bearbejdning af læder
  • Bearbejdning af plast

Fordele ved slibebåndet PS 28 F

Den åbne spredningstype af slibebåndet Klingspor PS 28 F forhindrer hurtig tilstopning med støv og spåner. Bagsiden er fremstillet af rivefast F-papir, hvilket sikrer holdbarhed og sikker slibning. Den solide kunstharpiksbinding sikrer, at slibekornene sidder fast. Bearbejdning af blødere materialer kræver først og fremmest sejhed af korntypen. Med korund som korntype er denne egenskab givet. Korund, som i dag ikke længere anvendes som naturprodukt, men fremstilles syntetisk, har ensartede egenskaber og sikrer dermed et jævnt og homogent slibemønster.

Anvendelsessteder for slibebånd PS 28 F

Ved bearbejdning af langspånende materialer, især træ, anvendes normalt en produktvariant med åben spredning. Det deraf følgende større spånrum mellem de enkelte korn forhindrer tilstopning af slibekornene på grund af materialeaftagning og slibestøv ved at lade spånerne samle sig i hulrummene og blive udledt i bundter. Det brede bånd PS 28 F anvendes derfor hovedsageligt på snedker- og håndværksværksteder samt i træindustrien. Desuden anvendes slibebåndet PS 28 F som universalprodukt inden for hobbybyggeriet.

Varianter af limning ved stødsamling

Det brede bånd PS 28 F tilbydes i fire forskellige varianter med stødsamling. Valget omfatter den enkle vinkelskårne stødsamling med overlappende limede ender. Til meget jævnt løb, stødfrit arbejde og slibning på det frie bånd fås produktet også med stofforstærket folie og pålimede stødsamlinger af typen stødfuge. Fastgørelseselementerne fås med enten vinklet snit eller zigzagsnit.

PS 28 F fås i en række forskellige finishes

Klingspor bredbånd PS 28 F fås i en række forskellige kornstørrelser fra grov til mellemgrov. Alle bredder, der anvendes på standardmaskiner, er tilgængelige. Industristandardlængder af båndet er også tilgængelige. Efter aftale kan individuelle dimensioner, der afviger fra disse, også fremstilles efter anmodning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.