PS 29 F ACT Slibebånd, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

Slibebånd PS 29 F ACT - det optimale slibemiddel til grov-, mellem- og finslibning af nåletræ

Med Slibebåndet PS 29 F ACT fra Klingspor kan alle træsorter, men især nåletræ, slibes perfekt. Det fås i mange kornstørrelser og er velegnet til grovslibning, mediumslibning og finslibning af træoverflader. Dette slibebånd af høj kvalitet viser sit værd f.eks. hos

  • parketproducenter,
  • lim- og massivtræforarbejdning,
  • møbelproducenter og
  • håndværkerværksteder.

Det anbefales til overfladeslibning på langbånds-, bredbånds- og kantslibermaskiner. De mindre udgaver af dette slibebånd kan anvendes på svingslibere og andre håndholdte maskiner. Klingspor tilbyder det på ruller og som brede, korte og smalle bånd.

Antistatisk finish som standard hos Klingspor

Ryggen på Slibebåndet PS 29 F ACT er fremstillet af robust papir i kategori F. Denne klassificering er baseret på vægt. Den starter med let kategori A-bagside og slutter med tungt kategori G-papir. Slibebåndet PS 29 F ACT har som alle Klingspor-slibebånd til træbearbejdning en antistatisk finish. Ved slibning af ikke-ledende materialer som f.eks. træ eller plast gør dette det muligt for de elektriske ladninger, der uundgåeligt opstår under friktion, at strømme væk via slibemidlet og maskinen. Dette forhindrer elektrisk ladet slibestøv i at klæbe til slibebåndet, maskinen eller emnet.

Lav tilstopning på grund af den åbne spredning og Advanced Coating Technology

Slibebånd PS 29 F ACT anvender Klingspor korund med en kileformet struktur og en krystallinsk, uregelmæssig struktur som slibekorn. Denne type korn viser sig at være hård og sej. Det er åbent spredt, hvilket giver mange mellemrum mellem slibekornene. Disse giver mulighed for hurtig fjernelse af spåner, fibre og slibestøv, der kan tilstoppe slibekornet. Klingspor anvender den innovative Advanced Coating Technology (ACT) ved fremstillingen af dette slibebånd. Dette sikrer en bedre fjernelse, især ved arbejde med harpiksrigt blødt træ og andre materialer, der har tendens til at tilstoppe. Derfor er Slibebåndet PS 29 F ACT ud over den høje materialeaftagning og den lange levetid også kendetegnet ved lav tilstopning. Dette slibemiddel af høj kvalitet garanterer hurtigt og effektivt arbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter