PS 29 F ACT Bredbånd, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype åben
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Anvendelsesområder
Håndværksvirksomheder
Møbelindustri
Træforarbejdende industri
Vindues- og dørkonstruktion

PS 29 F ACT bredbånd med papirryg til bearbejdning af træ og plast

PS 29 F ACT anvendes til kalibreringsslibning og finslibning ved hjælp af trykstråler - her vælges en finere kornstørrelse. Sandpapiret er åben strøet og antistatisk. Sammen med ACT-formuleringen som bindemiddel giver dette en meget god materialeaftagning samt en fremragende levetid og meget lav tilstopning. De vigtigste anvendelsesområder er

  • Slibning af blødt træ
  • Bearbejdning af plast
  • Fjernelse af fyldstof fra overflader

PS 29 F ACT er altid fremstillet på stumpslibning i form F1. Det betyder, at stumpsamlingen skæres skråt og limes overlappende. Dette sikrer, at bæltet løber jævnt, også ved stumpsammenføjningen.

Homogent slibemønster over en lang periode

Det Klingspor Bredbånd PS 29 F ACT overbeviser med et homogent slibemønster ved bearbejdning af overfladerne på bløde træsorter og kunststoffer. Den åbne spredning sikrer en ren materialeaftagning uden for tidlig tilstopning, og ACT-bindingen på F-papir giver den nødvendige stabilitet. Dette gør det muligt at bruge Bredbånd PS 29 F ACT i længere perioder uden tab af ydeevne. Den tåler også intensiv brug og imponerer med en holdbarhed, der ligger over gennemsnittet.

Håndholdte maskiner og gulvstående værktøj

Bredbånd PS 29 F ACT anvendes lige så hyppigt på værksteder og byggepladser som i gør-det-selv-branchen. Slibningsarbejde udføres normalt på bredbåndsmaskiner, men i andre dimensioner kan båndet også anvendes på sokkel-slibemaskiner. PS 29 F ACT fås i mange forskellige udgaver. Her kan du vælge mellem standard og industridimensioner, både hvad angår bredde og længde. De tilgængelige kornstørrelser spænder fra meget groft til mellemfint.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.