PS 61 F CEVOLUTION Slibebånd, papir til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Træ
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Stålkonstruktion

Slibebånd PS 61 F - til grovslibning, medium slibning og finslibning af stål og rustfrit stål

Slibebåndet PS 61 F fra Klingspor er kendetegnet ved sin aggressive slibeadfærd og sin lange levetid. Det anbefales som den optimale løsning til bearbejdning af stål og rustfrit stål. Produktet fås som kort, lang- og bredbånd og en segmenteret udgave i mange grov- og finkorn. Derfor er dette slibebånd velegnet til brug inden for en lang række områder, f.eks.

  • apparatbygning,
  • boligbyggeri,
  • fremstilling af storkøkkener.

Grundet det omfattende udvalg af forskellige kornstørrelser er Slibebåndet PS 61 F velegnet til grovslibning, medium slibning og finslibning af metal. Det beviser primært sit værd ved brug på langbånds- og bredbåndsmaskiner.

Med rivefast papir som bagside og med fast syntetisk harpiks som topbinding

Bagsiden af Slibebånd PS 61 F er fremstillet af rivefast papir, som Klingspor inddeler i klasserne A til G afhængigt af den respektive vægt. Det tunge papir, der anvendes i dette produkt, hører til klasse F. Derfor kan det uden problemer modstå de højere krav ved slibning af stål og rustfrit stål. Slibekornet er bundet med syntetisk harpiks, som er mere klæbende og stærkere end lim og naturlige bindemidler. Dette resulterer i en meget bedre kornvedhæftning, hvilket har en afgørende indflydelse på sliberesultatet og slibebåndets levetid. På grund af disse fremragende egenskaber forsyner Klingspor generelt sine slibemidler med en belægning af syntetisk harpiks.

Med hård, sej og selvskærpende keramisk korund som slibekorn

Keramisk korund, som er tæt spredt på Slibebåndet PS 61 F og dækker næsten hele overfladen, sikrer en perfekt slebet overflade. Derfor fordeles den påførte kraft på utallige kornspidser, hvilket gør det muligt at opnå et ekstremt jævnt slibemønster. Keramisk korund viser sig at være ekstraordinært hårdfør. Da dette skarpkantede, spidse slibekorn også er selvslibende, forlænges brugen af dets levetid. Som alle slibekorntyper fra Klingspor er det fremstillet i en syntetisk proces. Dette sikrer, at produktet har de samme positive egenskaber på lang sigt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.