PS 61 F CEVOLUTION Bredbånd, papir til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Keramisk korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Træ
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Stålkonstruktion

Klingspor bredbånd PS 61 F til perfekt slibning af rustfrit stål

Det brede bånd PS 61 F skiller sig ud fra sammenlignelige bredbånd på grund af sin aggressive slibeadfærd. Det gør det særligt velegnet til bearbejdning af hårdt stål, især rustfrit stål:

  • Højtydende slibebånd til slibning af rustfrit stål
  • Mikrokrystallinsk
  • Selvskærende
  • Til de højeste krav til værktøjets levetid
  • Korntype: keramisk korund

Med sit brede udvalg af kornstørrelser kan dette højtydende bredbånd anvendes til forslibning, finslibning og finslibning. Det vil glæde de brugere, der beskæftiger sig med slibning af rustfrit stål, især metalforarbejdningsværksteder, der specialiserer sig i børstet og slebet rustfrit stål.

Øget materialeaftagning med Klingspor PS 61 F bredbånd

Den syntetiske harpiksbinding af keramisk korund på F-papiret garanterer ikke kun en høj materialeaftagning, men også en lang levetid. Dette bidrager til processikkerhed og til besparelser i forbindelse med omstillinger på fabrikkerne. Derfor er slibning med disse bånd meget økonomisk. PS 61 F bredbånd kører på alle kommercielt tilgængelige stationære maskiner. Klingspor-medarbejderne rådgiver gerne om valg af det optimale korn til de forskellige typer slibning. Hvis der er behov for individuelle mængder eller bindinger, kan disse leveres som produktionsvarer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.