PS 729 F Slibepapir, KULEX til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund, agglom.
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

Klingspor PS 729 F slibebånd - det langtidsholdbare slibebånd til konstant god overfladekvalitet

Slibebåndet Klingspor PS 729 F har et papirunderlag og tilbyder et overbevisende pris-ydelsesforhold. Det giver en lang række fordele:

  • Konstant overfladekvalitet
  • Ekstrem lang levetid
  • Bredt anvendelsesområde, især til flade emner
  • Fremragende slibekvalitet
  • Høj slibeeffektivitet

Det langtidsholdbare slibebånd kan anvendes på forskellige slibemaskiner.

Slibebånd PS 729 F - giver fremragende sliberesultater og ensartet overfladekvalitet

Slibebånd PS 729 F har en bagside af F-papir, som er kendetegnet ved særlig stabilitet og er ret tungt. Slibematerialet er korundagglomerat med en binding af fast kunstharpiks. Korund er et slibemiddel, der er meget hårdt og samtidig meget sejt. Da det er et agglomerat med slibekorn af samme størrelse i en fast forbindelse, garanteres en lang levetid for slibebåndet med en konstant overfladekvalitet af arbejdsemnerne. Sortimentet omfatter fire kornstørrelser i leveringsformerne brede, lange og korte bånd. Det lange slibebånd kan anvendes til mellem- og finslibning. Det er kendetegnet ved en meget aggressiv slibeadfærd og høj effektivitet. Slibebåndet PS 729 F er perfekt til høje belastninger over en lang periode.

Slibebånd PS 729 F - høj effektivitet i forskellige anvendelser

langtidsslibebåndet PS 729 F er udviklet til tørslibning og er beregnet til brug i servicecentre for rustfrit stål og i den metalbearbejdende industri. Det kan anvendes på

  • bredbåndslibemaskiner eller
  • planslibemaskiner

. Ved et medium kontakttryk kan langtidsslibebåndet anvendes specielt til slibning af metalplader og spoler. Det er velegnet til overfladebehandling af flade metalstykker og giver en førsteklasses ren finish.

Slibebånd PS 729 F - fremragende slibning i metalbearbejdning

Det Slibebånd PS 729 F er beregnet til slibning af rustfrit stål og stål. Det sikrer høj materialeaftagning med fremragende overfladekvalitet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.