PS 729 F Slibepapir, KULEX til Rustfrit stål, Stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund, agglom.
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde

Med en særlig lang levetid - Klingspor bredbånd PS 729 F

Bredbånd PS 729 F er specielt udviklet af Klingspor til slibning af metal ved et middelhøjt kontakttryk. Det er velegnet til tørslibning af rustfrit stål og stål. De mest markante egenskaber er

  • en ekstremt lang levetid
  • og en konstant overfladekvalitet,

som kan opnås med dette langtidsholdbare slibebånd. PS 729 F anvendes hovedsageligt til mellem- og finslibning af metal, især rustfri stål og stål, og fås også i fine kornstørrelser.

For et godt sliberesultat: slibekorn af høj kvalitet på F-papir

ved bredbåndet PS 729 F er underlaget fremstillet af papir i kategori F. Disse papirer er inddelt i kategorierne A til G på grundlag af deres gramvægt. Papirunderlag markeret med A er særligt let, mens papirunderlag markeret med G er meget tungt. Underlaget på slibebåndet PS 729 F er derfor tilsvarende robust med papirtykkelse F. Det er strøet med slibekorn af høj kvalitet, som er bundet til kornagglomerater, så der også efter lang tids brug er garanteret en konstant overfladekvalitet. Dette langtidsslibebånd er derfor ideelt til serieproduktion.

Særligt stærkt: kunstharpiksbindingen

Som alle andre slibemidler fra Klingspor har bredbåndet PS 729 F en kunstharpiksbinding. Den fastgør agglomeraterne på underlaget og støtter dem samtidig mod sidekræfter. Syntetisk harpiks har den fordel i forhold til naturlige bindemidler, at det er mere stabilt. Desuden har syntetisk harpiks en langt bedre vedhæftningsevne og forlænger dermed slibemidlets levetid. For at sikre, at klæbelaget er ensartet tykt alle steder på slibebåndet, overvåger Klingspor hvert produktionstrin med laserteknologi. Yderligere sikkerhed opnås ved den produktionsunderstøttende kontrol af produktets vægt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.