Slibeark, sliberondeller, slibesten

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Slibeark, sliberondeller, slibesten
Konfektionsform
Teknologi
Diameter/mm
Øvrig diameter
Bredde/mm
Tykkelse/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Hul/mm
Optag
Finhedsgrad
Hulmønster
Kornblanding
Udsparing
Konstruktionsform
Korntype
Maskintype
Struktur

Ark for ark for det perfekte sliberesultat

Klingspor slibepapir fås som strimler, ark og rondeller i forskellige kvaliteter og designs og imponerer med perfekte sliberesultater. Både fagfolk og gør-det-selv drager fordel af dette til deres arbejde og projekter. Det omfattende udvalg af slibepapir tilbyder den rigtige løsning til svære opgaver.

Siden 1893 har Klingspor produceret højkvalitets slibemidler og afskårne til sine kunder og leveret dem over hele verden. Anvendelserne er forskellige: Klingspor-produkter kan bruges til at forarbejde mineralske materialer såvel som træ, maling, lak og spartelmasse eller metaller. Der er ingen grænser for de mulige anvendelser.

Det rigtige slibepapir til ethvert emne

Med sit udvalg af slibepapir tilbyder Klingspor det størst mulige udvalg af produkter. Klingspor har et bredt udvalg af egnede slibemidler, herunder omkring 100 forskellige slibepapirer. Alt efter maskintype fås slibepapiret i rektangulære, runde eller trekantede former. Der er heller ingen grænser for hulformerne. Udover de mere end 15 standardformer tilbyder Klingspor også individuelle hulformer. 

Udover dette store udvalg er der andre produkter som strimler, ark, slibeklodser og slibesvampe samt nylon- og gitterark.

Få den bedste ydeevne på enhver maskine

Ved brug af Klingspor slibepapir er det lige meget, hvilken maskine de bruges på. Under alle omstændigheder drager brugeren fordel af en høj grad af materialefjernelse og en lang levetid. Dette er essentielt for professionel anvendelse inden for industri, handel eller byggeri.

Det kan bruges på vinkelsliberen, excentersliberen og trekantssliberen lige så effektivt som på håndklodsen. Dette gør Klingspor slibepapir uforlignelig alsidig i praksis. Til runde skiver fra sortimentet fås også matchende bagskiver. Klingspor sikrer, at brugerne kan bruge deres nye slibepapir på deres maskiner så hurtigt og nemt som muligt – med minimale omskiftningstider.

Materialer af høj kvalitet er hemmeligheden bag Klingspor slibepapir

I praksis kommer det ned til de bedste fjernelsesrater, dvs. hurtig skæring og lang levetid for slibemidler. Klingspor slibepapir opfylder alle krav takket være brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Papir, film eller stof samt fiberdug anvendes som underlag. En høj spredetæthed er optimal til metalbearbejdning, mineralske materialer eller plast; den store mængde kornspidser sikrer den nødvendige fjernelse. Halvåbne strøer bruges til bearbejdning af maling, ikke-jernholdige metaller eller træ.

Bearbejd alle materialer på bedst mulig måde med slibeskiver fra Klingspor

Slibeplader bruges til bearbejdning af stort set alle materialer, som f.eks

 • metal,
 • rustfrit stål,
 • titanium el
 • aluminium,
 • træ eller træmateriale,
 • maling, spartelmasse eller lak,
 • fyldstof eller primer,
 • kompositmateriale,
 • gelcoat,
 • plast,
 • læder,
 • glas el
 • mineralsk materiale.