AN 400 Slibegitter, self-fastening, vandfast til Maling, Lak, Spartelmasse, Gel-coats, Gips, Gipsvægge, Kompositmaterialer, Træ, Træmaterialer

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Underlag Polyester-gitter
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Gel-coats
Gips
Gipsvægge
Kompositmaterialer
Træ
Træmaterialer
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Gipsarbejde
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Slibegitter AN 400

Med Slibegitter AN 400 får brugeren fordel af effektiv støvudsugning på hele overfladen gennem den åbne gitterstruktur. Dette gør næsten støvfri slibning mulig. De mange anvendelsesområder er også fordelagtige, herunder arbejde på materialer som

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • gelcoat,
  • gips,
  • gipspladevæg,
  • kompositmateriale,
  • træ og
  • træbaserede materialer

. Desuden nyder brugeren godt af fremragende arbejdsbeskyttelse på grund af den lave støvdannelse. En høj aggressivitet, længere standtid og en lang levetid afrunder sortimentet. Desuden er man med dette slibegitter ikke afhængig af et eksisterende udsugningshulsystem. Professionelle brugere og den dedikerede gør-det-selv-mand sætter lige så stor pris på dette.

Slibegitter med de bedste kvalitetsegenskaber

Høj kvalitet er en prioritet for alle produkter i Klingspor-sortimentet. Dette gælder også for Slibegitter AN 400, som er udstyret med korund som korntype. Denne korntype har en særlig god materialeaftagning og slides samtidig kun langsomt. Den er kombineret med en syntetisk harpiks af høj kvalitet som bindemiddel - korn og bindemiddel er således perfekt afstemt. Et stabilt polyesternet tjener som underlag. Brugeren nyder således alle fordelene ved et produkt af højeste kvalitet.

Slibegitter med et bredt anvendelsesområde

Slibenet AN 400 er universelt og kan anvendes på alle kommercielt tilgængelige maskiner. Da gitteret er self-fastening, er det særlig nemt at skifte værktøjet. Det betyder en reel reduktion af arbejdsbyrden i længerevarende brugsperioder - især når der skal skiftes med kortere intervaller på grund af høje aftagningshastigheder og tilsvarende slitage. Klingspor tilbyder et omfattende sortiment af slibegitter i forskellige dimensioner og kornstørrelser. Det betyder, at brugeren er godt rustet til enhver forestående opgave.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.