AN 400 SB Sæt Slibegitter, self-fastening, vandfast til Maling, Lak, Spartelmasse, Gel-coats, Gips, Gipsvægge, Kompositmaterialer, Træ, Træmaterialer

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Underlag Polyester-gitter
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Gel-coats
Gips
Gipsvægge
Kompositmaterialer
Træ
Træmaterialer
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Gipsarbejde
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

Klingspor slibegitter AN 400

Slibegitter AN 400 er kendetegnet ved sin fleksibilitet og har mange anvendelsesområder. Produktet er velegnet til slibning af

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • gelcoat,
  • puds,
  • gipsplader væg,
  • kompositmateriale,
  • træ og
  • træbaserede materialer.

Takket være den åbne gitterstruktur er en effektiv støvudsugning mulig på hele overfladen. Støvfri slibning giver betydeligt længere levetid for værktøjet og forbedrer samtidig arbejdssikkerheden under brug. Under alle omstændigheder nyder brugeren godt af den lavest mulige støvdannelse på sin arbejdsplads. Der er ingen afhængighed af eksisterende udsugningshulsystemer. Både professionelle brugere og hobbyhåndværkere nyder godt af dette universelt anvendeligt slibegitter til deres projekter.

Det rigtige slibegitter til enhver anvendelse

Med Slibegitter AN 400 får køberne et passende slibemiddel til enhver opgave. Dette sikres af det store udvalg af kornstørrelser: Fra groft til fint Slibegitter fås til alle typer overfladebehandlinger. Klingspor satser på korntypen korund af høj kvalitet for at opnå de bedst mulige resultater. Et rivefast polyester net fungerer som underlag. Produktets høje kvalitet bevares således også ved langvarig brug, og en jævn overfladebehandling med gitrene er altid garanteret.

Brugervenlige slibegitter til de højeste krav

Firmaet Klingspor sørger for, at slibegitrene - ligesom alle andre slibemidler - altid opnår en fremragende ydelse og er lette at bruge. Slibegitteret AN 400 kan anvendes på alle kommercielt tilgængelige excenterslibere og anvendes til overfladeslibning. Gitteret er self-fastening, så den kan fastgøres til værktøjet nemt og hurtigt. Ud over kompetent rådgivning og et stort lagerprogram hører også specialfremstilling til Klingspors produktprogram til de særlige kendetegn. Dimensioner kan tilpasses til den pågældende anvendelse og de ønskede maskiner. Klingspor satser således på maksimal kundevenlighed og opfylder selv de højeste krav.

Kornstørrelser
16 24 30 36 40 50 60 80 100 120 150 180 220 240 280 320 360 400 500 600 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000
Nulstil alle filtre
Diameter/mm Korn Hulmønster
150
Diameter
Flere kornstørrelser
Korn
Gitter
Gitter
Fuldstændig gitterstruktur
Hulmønster
125
Diameter
Flere kornstørrelser
Korn
Gitter
Gitter
Fuldstændig gitterstruktur
Hulmønster
96
Diameter
Flere kornstørrelser
Korn
Gitter
Gitter
Fuldstændig gitterstruktur
Hulmønster

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.