CS 411 XK Sliberondeller lærred, self-fastening til Rustfrit stål, Stål, Metal universal, Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Rustfrit stål
Stål
Metal universal
Træ
Anvendelsesområder
Industri, der forarbejder rustfrit stål
Metalarbejde
Stålkonstruktion
Træforarbejdende industri

Slibeskive CS 411 XK - skiver med stofunderlag, til rustfrit stål, stål, andre metaller og træ

Slibeskive CS 411 XK fra Klingspor er en højtydende slibeskive med rivefast bomuldsunderlag. Blandingen af rygmateriale, bindemiddel og slibekorn muliggør aggressiv slibning, især på hårde materialer som

  • rustfrit stål,
  • stål og
  • træ.

Aggressiv slibning med Klingspor CS 411 XK slibeskiven

An aggressiv slibning er kendetegnet ved den optimalt afstemte kombination af bindemiddel og slibemiddel. Slibning med høj materialeaftagning betyder altid en øget belastning af slibemidlet

CS 411 XK slibeskiven er optimalt designet til aggressiv slibning

Egenskaberne ved CS 411 XK med dens tætte korntype er ideelt tilpasset til grov- og mellemslibning på kanter og overflader på metalliske overflader. Ud over bindemidlet af kunstharpiks og slibekornet af zirkonoxidaluminiumoxid sørger den rivefaste bomuldsunderlag for den nødvendige stabilitet i underlagsmaterialet. Dette gør CS 411 XK slibeskiven CS 411 XK egnet til både tør- og vådslibning.

Selvskærpende slibekorn af zirkonia-aluminiumoxid

Slibemidlet zirkonaluminiumoxid er udviklet med henblik på god levetid i aggressive slibeprocesser. Zirconia-aluminiumoxid har en krystallinsk struktur, der sikrer, at de enkelte stykker bryder ud af slibekornet, når det slides, og derved opstår nye skarpe kanter.

CS 411 XK i brug i industri og værksted

Den CS 411 XK anvendes i stål- og rustfri stål forarbejdningsindustrien, i håndværksbranchen, men også generelt i metal- og træbearbejdningsindustrien. Det er universelt anvendeligt til mange maskintyper, især håndholdte apparater som f.eks. vinkelslibere eller excentriske slibemaskiner. Den selvklæbende-version gør det muligt at udskifte slibeskiverne hurtigt. Der findes industristandardudførelser med hensyn til størrelse samt forskellige stempelformer. Den tilgængelige kornstørrelse spænder fra grov til medium.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.