FD 500 Slibeskive med skummateriale til Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund/SiC
Underlag Skummateriale-velour
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri
Vindkraftindustri

For en fremragende finish - Klingspor FD 500 slibeskiven

Med Klingspor FD 500 slibeskiven er det endnu nemmere at finslibe emner og overflader. Den vandtætte skive kan bruges til slibning af

  • maling,
  • lak og
  • spartelmasse

og muliggør en særlig blød slibning med et meget fint slibemønster. Skiven er Self-fastening og kan derfor bruges på excenterslibere. Den kan bruges til våd- og tørslibning.

God trykfordeling takket være fleksibel skumbelægning

Den fleksible skumbelægning på Klingspor FD 500 tilpasser sig perfekt til uregelmæssige overflader og konturer. Det gør den ideel til brug på håndholdte maskiner. Afhængigt af kornstørrelsen fås slibeskiven med korund- eller siliciumcarbidkorn. Afhængigt af den valgte kornstørrelse kan den anvendes på både skøre og seje materialer. Slibekornene er bundet ved hjælp af kunstharpiks, som er meget ufølsom og næsten ikke mister bindingsevnen, selv på lang sigt. Det betyder, at FD 500 kan modstå selv stærkt slid i lang tid.

Individuelt anvendelig til finslibning

Self-fastening forbindelsen på undersiden betyder, at FD 500 kan anvendes på næsten alle excenterslibere. Det gør slibeskiven særlig interessant til professionel finslibning - f.eks. til vådslibning af flerlagede, lakerede overflader inden for bilindustrien.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.