FP 73 WK Strimler med filmunderlag, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag Folie
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Lakeringsanlæg
Møbelindustri
Reparation af køretøj
Træforarbejdende industri

Højeste tilpasningsevne - slibestrimlen FP 73 WK

The Slibestrimlen FP 73 WK er et specialprodukt til overfladebehandling. Den er særligt velegnet til behandling af

  • maling,
  • lak og
  • spartelmasse.

Der kan opnås pålidelige resultater med dette slibemiddel under mange forskellige forhold. Takket være materialets gode tilpasningsevne med fremragende kornhæftning selv ved kanterne kan store områder bearbejdes hurtigt og grundigt. Dette er til gavn for den professionelle bruger såvel som for gør-det-selv-folket.

Slibestrimlen FP 73 WK - fordel er øget levetid

Den FP 73 WK imponerer med sin stærkt reducerede tilstopningsadfærd. Det er vigtigt, for at slibemidlet altid kan glide rent over de farvede eller malede overflader. Desuden er en samlet set væsentligt forøget levetid en af de særlige fordele ved disse slibestrimler. Korntypen er halvåben, og der anvendes folie som underlag. Foliebagsiden viser sig i praksis at være særlig rivefast. Desuden er bagsiden selvklæbende og kan til enhver tid udskiftes hurtigt og nemt: På få sekunder kan slibemidlet fastgøres til værktøjet og tages af igen. Dette giver brugeren mulighed for at koncentrere sig mere om den egentlige opgave: slibning.

Find den rigtige slibestrimmel til enhver anvendelse

Som sædvanlig hos Klingspor fås Slibestrimmel FP 73 WK i et bredt udvalg af kornstørrelser, så der kan findes det rigtige slibemiddel til enhver anvendelse. Slibestrimlerne er designet til brug på håndholdte maskiner og kan også bruges til håndslibning. De kan f.eks. bruges med en standard hånd-slibeblok. Dermed kan en lang række slibeopgaver udføres på en ukompliceret måde. Fleksibiliteten er klart i forgrunden. Derfor stoler fagfolk på Slibestrimler FP 73 WK fra Klingspor.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.