FP 73 WK Skiver med filmunderlag, self-fastening til Maling, Lak, Spartelmasse

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag Folie
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Bilindustri
Båd- og skibsbyggeri
Lakeringsanlæg
Møbelindustri
Reparation af køretøj
Træforarbejdende industri

Klingspor Slibskive FP 73 W er et specialprodukt af høj kvalitet til bearbejdning af materialer som

  • lak,
  • maling og
  • spartelmasse

for udvalg. Der er tale om et slibemiddel med filmbagside, som er særligt rivefast og har mange anvendelsesmuligheder i praksis. Professionelle har lige så stor gavn af dette produkt som den kræsne private bruger.

Slib på lak, maling og spartelmasse

Denne slibeskive yder fremragende service ved arbejde i huset og på facaden samt på skabe, borde og mange andre genstande. Til fordelene hører den meget gode kornhæftning, som også er givet i kantområdet. FP 73 W-slibemidlet har en ekstra belægning, som effektivt reducerer tilstopning af skiven. Dette øger levetiden betydeligt. Dette er et vigtigt argument for alle brugere inden for det professionelle anvendelsesområde. Slibeskive FP 73 W er beregnet til brug med Self-fastening-bagskiven HST 555. Skiven er velegnet til overfladeslibning samt til slibning af profilerede dele.

Slidstærkt materiale til krævende opgaver

Som det er sædvanligt hos Klingspor, er der kun anvendt underlagsmateriale af høj kvalitet til Slibeskive FP 73 W. I dette tilfælde er det et meget rivefast filmunderlag. Slibemidlet skylder sin høje stabilitet til dette materiale, og samtidig er skiven designet til at være self-fastening. Desuden har materialet en meget god tilpasningsevne. Dette produkt er bundet med syntetisk harpiks, og som korntype anvendes korund. Spredningsmetoden er halvåben. Brugerne kan vælge mellem forskellige kornstørrelser - fra groft til fint. Det betyder, at man kan finde det rigtige slibemiddel til enhver opgave, f.eks. ved arbejde på lak. Slibeskiven har GLS 47-hulformen. Det betyder, at den kan bruges på alle kommercielt tilgængelige maskiner. Fagfolk sætter derfor deres lid til slibeskiven FP 73 W.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.