HK 100 Håndklods, self-fastening

Håndslibe sensationen - HK 100 håndklods fra Klingspor

Håndslibning er stadig den mest grundige og præcise form for slibning. Der er genstande, som ikke kan eller bør bearbejdes med en maskine. Når håndslibning er nødvendig, anbefales den fleksible HK 100 håndklods fra Klingspor, på hvilken sandpapir nemt kan fastgøres. Udstyret med det passende slibemiddel er håndklodsen velegnet til slibning af

  • lak,
  • spartelmasse,
  • maling,
  • flade og buede overflader og
  • andre overflader.

Universelt anvendelig på mange overflader

Diverse overflader kan slibes med håndklodsen. Fra metal over plast til træoverflader, kan en lang række genstande bearbejdes. Da HK 100 er ergonomisk formet, kan arbejdet udføres uden at man bliver træt. Dette er især nyttigt ved længere eller intensivt slibearbejde.

Perfekt til autoværkstedet

Hvad enten du er hobbymekaniker eller professionel automekaniker - håndklodsen er perfekt til arbejdet omkring køretøjet. Håndslibning kan bruges til grundig forberedelse og derefter til at efterbehandle maling på stænklapper eller motorhjelme. HK 100-håndklodsen er også ideel til reparationer og udbedringer med spartelmasse. Dens anvendelsesområder omfatter både lige og buede overflader.

Høj fleksibilitet takket være self-fastening

En anden fordel ved HK 100 er self-fasteningsiden, hvorpå sandpapir nemt kan fastgøres. Når sandpapiret er slidt op, kan det nemt udskiftes takket være self-fastening bagsiden. Dette garanterer fleksibel og langvarig brug af håndklodsen. Desuden er det muligt at arbejde med et bredt udvalg af kornstørrelser. Til fin slibning skal du blot anvende en høj kornstørrelse, til groft arbejde skal du bruge en lavere kornstørrelse!

Træthedsfrit arbejde takket være den ergonomiske form

Håndklodsens elastiske og ergonomiske form passer perfekt til håndfladen og muliggør et træthedsfrit og skånsomt arbejde. Fingre og håndflade belastes mindre, hvilket giver mere præcise resultater. En win-win-situation for alt slibearbejde - uanset om det er hobby- eller professionelt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.