KL 361 JF Slibeark, lærred til Stål, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal, Træ, Rustfrit stål

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Stål
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Træ
Rustfrit stål
Plast
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Velegnet til mange materialer - slibearket KL 361 JF

Slibearket KL 361 JF KL 361 JF med stofunderlag** har et bredt anvendelsesområde. Den er velegnet til bearbejdning:

  • stål,
  • rustfrit stål,
  • ikke-jernholdigt metal og
  • træ.

Derved er dette slibeark ideel til gør-det-selv-folk. Den kan bruges til montering af svingende slibemaskiner. Forskellige bredder og kornstørrelser er tilgængelige.

Stor tilpasningsevne til arbejdsemnets form

Til Slibeark KL 361 JF anvendes en bagside af JF-bomuld. Slibearkets meget fleksible stofunderlag sikrer høj tilpasningsevne og en meget fin overflade til det emne, der skal bearbejdes. Denne bomuldsryg sikrer også en højere rivefasthed end en papirryg. Derfor er dette slibeark velegnet til både formslibning og fjernelse af materiale.

Slidstærkt og velegnet til hurtigt arbejde

Korund-slibekorn påføres JF-bomuldsryggen i en tæt spredning. Korund er den betegnelsen for aluminiumoxid og hører således til de syntetiske slibekorntyper. Sammenlignet med naturlige korntyper, som f.eks. smergel eller granat, har det den fordel, at dets egenskaber er mere ensartede. Korund er meget hård og sej. Det er bundet til slibemidlerne ved hjælp af syntetisk harpiks. Tæt spredning betyder, at underlaget er næsten 100 % dækket af slibekornet. Disse er to afgørende faktorer for slibearkets lange levetid og den høje materialeaftagning under slibning. Den kraft, der anvendes til slibning, fordeles på et meget stort antal kornspidser i en tæt spredning. Derfor trænger den enkelte spids ikke så dybt ind i materialet som ved andre former for spredning. Dette resulterer i en finere overfladefinish. Det understøttes desuden af slibeunderlagets høje tilpasningsevne.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.