KL 371 X Slibeark, lærred til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Metalarbejde

Kraftfuldt universalprodukt - slibeark KL 371 X

Med Slibearket KL 371 X fra Klingspor får kunden et ægte universalprodukt. Med dette slibemiddel kan

  • metal og
  • ikke-jernholdigt metal

til enhver tid bearbejdes pålideligt og hurtigt. Produktet er især interessant for dem, der leder efter et slibeark til en lav pris, som også overbeviser med god ydeevne. Dette gør dette produkt interessant ikke kun for professionelle brugere, men også for gør-det-selv-entusiaster.

Slibeark KL 371 X - lav pris, alsidig anvendelse

Slibearket KL 371 X er en rigtig all-rounder. Ved bearbejdning af metaller nyder brugerne godt af en fremragende fjernelse af materiale. Selv krævende opgaver kan udføres hurtigt og pålideligt med dette produkt af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Det kan bruges til autoreparationer eller malerarbejde. Den korntype, der anvendes i dette produkt, er korund med kornstørrelser fra groft til fint. Slibearkets standardbredde gør det også muligt at bruge det til håndslibning. Fagfolk stoler derfor på Slibearket KL 371 X.

Rivefast bomuldsryg for bedste ydeevne

Klingspor satser på en rivefast bomuldsryg til ryggen på Slibeark KL 371 X. Denne X-bomuld bidrager til produktets gode ydeevne og sikrer den nødvendige holdbarhed. Slibearket med tæt strøttetype er fortsat afhængig af en grundig binding ved hjælp af lim. Dette gør dette produkt universelt anvendeligt og stabilt under alle omstændigheder. Dette slibemiddel er velegnet til tør- og vådslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter