KL 371 X SB-pakket Slibelærred til Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag X-bomuld
Materialer
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Metalarbejde

Slibearket Klingspor KL 371 X til fleksibel brug ved håndslibning

Slibeark fra Klingspor er praktiske og alsidige. Til bearbejdning af metal tilbyder specialproduktet KL 371 X de optimale egenskaber, som f.eks.

  • limbinding,
  • korundkorn,
  • tæt spredning og en
  • rivefast bomuldsryg.

Slibearkene er SB-pakket og er derfor ideelle til at blive udbudt i byggemarkeder og specialforretninger. Desuden er SB-emballagen praktisk til opbevaring i industri og handel. Med en ophængningsanordning får pakkerne en pæn plads, og produkterne er samtidig beskyttet mod eventuelle skader.

Slibeark til metalbearbejdning

Selv om bearbejdningen af overflader af metal i vid udstrækning foregår maskinelt, er det ofte nødvendigt at efterbearbejde eller slibe svært tilgængelige områder i hånden. Håndslibepapir er derfor uerstatteligt til mange metalbearbejdningsopgaver og har en fast plads i industrien, håndværket og det private værksted. Håndslibning er mulig direkte i hånden, og der kan anvendes slibeark eller en slibeklods. Hvert slibeark kan skæres til i passende størrelse.

Robust binding og hårdt korn - slibeark fra Klingspor

X-bomuldsryggen på Slibeark KL 371 X sikrer høj rivefasthed. Lim er et klassisk bindemateriale til håndslibepapir. Det indlejrer kornet sikkert og fast. Som slibekorn anvendes korund. Det syntetiske materiale af aluminiumoxid er kendetegnet ved sin sejhed og hårdhed. Som et blokagtigt, krystallinsk korn har korund et uregelmæssigt makroslitage. Disse egenskaber adskiller grundlæggende syntetiske korn fra klassiske naturmaterialer som flint, smergel og granat. Håndslibpapiret giver en lang levetid og dermed et konstant godt resultat.

Slibeark i forskellige kornstørrelser lige ved hånden

Velegnet håndslibemateriale bør altid være ved hånden, når der arbejdes med metal. Klingspor tilbyder slibeark til metal med forskellige kornstørrelser, så det rigtige materiale altid er til rådighed, fra grov slibning til finslibning.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter