KL 385 JF Slibeark, lærred til Træ, Metal universal, Ikke-jernholdigt metal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag JF-bomuld
Materialer
Træ
Metal universal
Ikke-jernholdigt metal
Rustfrit stål
Plast
Anvendelsesområder
Metalarbejde
Træforarbejdende industri

Klingspor slibeark KL 385 JF - Fleksibel og fleksibel

The Klingspor Slibeark KL 385 JF er ideelle til håndslibning af metal- og træoverflader. Disse slibeark har den fordel, at de kan foldes eller skæres til den i ønskede størrelse. Dette gør det muligt at tilpasse dem til en slibeklods. På grund af deres egenskaber er disse slibematerialer i forskellige kornstørrelser særligt velegnede til profilslibning af overflader af

  • træ,
  • metal,
  • ikke-jernholdigt metal.

Bomuld som robust underlag for slibearket KL 385 JF

Basis for Klingspor KL 385 JF slibeplade er en stofunderlag af JF-bomuld. Dette er kendetegnet ved sin høje fleksibilitet og tilpasningsevne. Dette gør slibematerialet ideelt til bearbejdning af kanter og profiler. På trods af den robuste bagside kan Slibeark KL 385 JF nemt klippes til eller rives pænt i form, hvis der ikke er en saks ved hånden.

Slibeark med hårdt korn og tæt strøning

Klingspor anvender korund som slibekorn til Slibeark KL 385 JF. Det syntetiske materiale er kendetegnet ved sin blokerende form og store hårdhed. Da korund også er meget temperaturbestandigt, lider kornet ikke under længere og mere intensivt slibearbejde. Ved håndslibning giver det hårde materiale gode resultater uden højt kontakttryk og letter dermed slibearbejdet. Kornet påføres på Slibearket KL 385 JF i en tæt spredning, så underlaget dækkes næsten helt. Denne form for strøning er fordelagtig ved bearbejdning af overflader af metal, da den sikrer en høj materialeaftagning og samtidig imponerer det med sin lange levetid.

Pålidelig kunstharpiksbinding for lang levetid

kornet er bundet til Klingspor slibepladen med kunstharpiks og har dermed en høj styrke. Denne egenskab ved bindingen bidrager til gode arbejdsresultater. Som dækbinding over kornet sikrer kunstharpiksen dobbelt sikkerhed og holdbarhed, da den indlejrer kornet i bunden i sin klæbeflade. Under slibningen slides bindemidlet fra slibekornets overflader, så de udvikler deres ydeevne optimalt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter