PL 31 B Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

Klingspor slibeark PL 31 B til hånd- og maskinel slibning

Slibeark PL 31 B har den fordel, at den er velegnet til overfladebehandling i hånden eller med en excentersliber. Da Klingspor tilbyder disse slibeark i mange størrelser, passer de præcist til forskellige slibeværktøjer. Bagsiden er lavet af B-papir, så slibearkene kan skæres til eller foldes let om nødvendigt. slibeark PL 31 B er ideel til efterbehandling af

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ.

Disse slibeark er universelt anvendelige til træbearbejdning og generel indvendig efterbehandling.

Ideel til et meget fint slibemønster: Slibeark PL 31 B

Slibeark PL 31 B er det rigtige valg til et meget fint slibemønster og er derfor særligt velegnede til finish af maling og lak. Takket være den halvåbne spredning er der tilstrækkelig plads mellem kornene til at fjerne slibningen, så den ikke tilstopper slibepapirets overflade. Korund som korntype er kendetegnet ved sin store hårdhed og bidrager således til en optimeret slidadfærd hos sandpapirerne. Da det syntetisk fremstillede mineral også har en høj temperaturbestandighed, kan det modstå selv ekstreme præstationer i maskinbrug. Slibearket fås i forskellige kornstørrelser, så fordelene ved det robuste sandpapir kan udnyttes ved enhver mellem- og slutslibning.

Klingspor slibeark med robust limning

Klingspor slibeark PL 31 B fra Klingspor er fastgjort til slibearkene PL 31 B** fra Klingspor med en limning. Limbindingen sikrer en sikker vedhæftning af slibekornet til underlaget. På grund af sin fleksibilitet er underlaget ideelt til brug ved håndslibning. Sandpapiret viser sine fordele især ved slibning af afrundede kanter og andre kurver.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.