PL 31 B SB-pakket Finishingpapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

PL 31 B - Slibepapir til lak

Produktet PL 31 B er et finishingpapir til professionel overfladebehandling og giver her de bedste resultater. Slibearket er specielt udviklet til materialer som

  • lak,
  • maling,
  • træ,
  • spartelmasse og
  • metal.

slibearket kombinerer mange vigtige funktioner. Brugeren nyder f.eks. godt af optimeret slidadfærd, når den bruges til håndslibning. Produktet giver altid et særligt fint slibemønster. Den professionelle bruger sætter lige så stor pris på dette som den ambitiøse gør-det-selv-håndværker. Desuden tilbyder slibearket et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Klingspor sælger produktet PL 31 B SB-pakket.

Passende slibeark til enhver anvendelse

Slibemidlet PL 31 B fås i et bredt udvalg af kornstørrelser og dimensioner. Kornstørrelserne spænder fra groft til fint, hvilket giver brugeren mulighed for at styre aftagningshastigheden præcist. Mulige anvendelsesmuligheder omfatter overfladeslibning og slibning af komponenter med kraftig profilering. På denne måde er håndværkeren udstyret til alle opgaver og kan gennemføre sit arbejde hurtigt og effektivt.

Slibeark med overlegne egenskaber

Klingspor satser på fremstilling af høj kvalitet for sine slibemidler som PL 31 B og anvender kun de bedste materialer. Dette omfatter korund som korntype, som opnår fremragende resultater med sin sejhed og gode materialeaftagning. Den præcise tilpasning til bindingen af lim overbeviser selv den mest krævende bruger. Limningen og slibestøvet slides jævnt. Det er et slibemiddel med en halvåben korntype, som sikrer en effektiv fjernelse af materiale. Et fleksibelt B-papir fungerer som underlag.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.