PL 31 B SB-pakket Finishingpapir til Maling, Lak, Spartelmasse, Træ

Egenskaber
Binding Lim
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag B-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Træ
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

PL 31 B Slibestrimler SB-pakket for optimale resultater

PL 31 B Slibestrimler leveres SB-pakket og er det optimale finishingpapir til en lang række anvendelser. Anvendelsesområderne omfatter

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • træ og
  • metal.

Mange anvendelsesområder for professionelle og amatører

Gennem sit optimale pris- og ydelsesforhold er slibestrimlen velegnet til både professionelle håndværkere og amatør- gør-det-selv-folk. PL 31 B overbeviser med sin faste limning, syntetisk korund og halvåbne korntype. Slibekornet sidder på en elastisk B-papirstrimmel, så selv små hjørner og fine detaljer kan bearbejdes uden problemer. Uanset om det drejer sig om at rette op på malingen på vingen eller om at lægge sidste hånd på trappegelænderet i træ - med finishpapiret fra Klingspor kan du færdiggøre ethvert projekt i højeste kvalitet.

Alsidighed selv til fine detaljer

Når man arbejder på metal eller træ, er der altid steder, der skal efterbearbejdes i hånden. Med sin praktiske slibestrimmel er den perfekt til håndholdte maskiner og tilbyder optimeret slidadfærd til den sidste finish. PL 31 B er velegnet i enhver position som perfekt finishpapir til de sidste detaljer.

Klingspor-kvalitet betaler sig

Det særlige kendetegn ved Klingspors slibematerialer er den specielt udviklede syntetiske korund. Mange års forsknings- og udviklingsarbejde sikrer, at Klingspor med hver innovation sætter nye bedste værdier med hensyn til levetid og slibekvalitet. Det samme gælder for PL 31 B Slibestrimmel. Da produktet leveres SB-pakket, er det omfattende beskyttet mod snavs eller skader. Det betyder, at den høje kvalitet altid er garanteret. Uanset om du er maler, tømrer eller metalarbejder - med dette sandpapir bliver alle opgaver forfinet.