PS 11 A Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag A-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Ideel til autoreparation - slibearket PS 11 A

Til autoreparation tilbyder Klingspor PS 11 A, et slibeark af højeste klasse. Det er ideelt til hårde og seje materialeoverflader. I praksis kan slibematerialet anvendes på:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • plast.

Den høje tilpasningsevne, en høj stabilitet og den fremragende vandbestandighed kendetegner Slibearket PS 11 A. Det kan anvendes i den professionelle sektor, og private brugere har også gavn af dette fremragende produkt.

Slibeark af høj kvalitet med høj fleksibilitet

Slibearket PS 11 A anvendes hovedsageligt inden for autoreparation og inden for malerbranchen. Slibematerialet af høj kvalitet viser sig at være meget fleksibelt og vandafvisende. Det kan derfor også anvendes til krævende arbejde over en længere periode. Hvis du vælger dette slibeark, får du et højtydende produkt af siliciumcarbid, som har en hård, skarpkantet struktur. Slibearket PS 11 A kan anvendes universelt til håndslibning.

Slibeark PS 11 A - specialprodukt med tæt spredning

Slibematerialet PS 11 A er overbevisende med sin tætte spredning på et papirunderlag (A-papir), bindingen er lavet med syntetisk harpiks. Slibematerialet er velegnet til vådslibning såvel som til tørslibning. Brugeren har frit valg mellem grove og fine korntyper, så alle kan finde det rigtige korn til deres anvendelse. Fordelene er bl.a. det brede anvendelsesområde fra overfladeslibning til slibning af stærkt profilerede dele, f.eks. på karosserier af køretøjer. Med disse egenskaber kan slibemidlet også anvendes til krævende efterbehandlinger på køretøjsoverflader eller andre lakerede overflader.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter