PS 11 A SB-pakket Slibepapir, vandfast til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag A-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

PS 11 A - Slibeark til autoreparation

Slibemidlet PS 11 A SB-pakket er specielt udviklet til autoreparation og malerarbejde. Det imponerer med en høj fjernelse, vandbestandighed samt nem håndtering og kan anvendes generelt på materialer som

  • maling,
  • spartelmasse,
  • lak,
  • glas,
  • sten,
  • plast og
  • metal.

Slibearket er velegnet til arbejde på hårde materialeoverflader og viser her sine bedste resultater. Andre fordele er dens høje tilpasningsevne og stabilitet. Brugeren kan bruge produktet til våd- og tørslibning. Klingspor imødekommer således efterspørgslen hos professionelle, erhvervsmæssige brugere og gør-det-selv-brugere. Varen sælges SB-pakket.

Slibeark med overlegne egenskaber

Dette Slibeark overbeviser med en højkvalitetsbinding af kunstharpiks og er afhængig af siliciumcarbid som korntype. Korntypen og bindingen er perfekt afstemt - brugeren nyder således godt af en fremragende ydeevne og et holdbart materiale med lavt slid. Den tætte korntype bidrager også til de fremragende sliberesultater. Bagsiden til dette produkt er et fleksibelt A-papir med en vandfast overflade. For at sikre, at alle kan finde det rigtige slibemiddel til deres behov, tilbyder Klingspor produktet PS 11 A SB-pakket i forskellige kornstørrelser.

PS 11 A SB-pakket - Slibepapir med et bredt anvendelsesområde

Slibemidlet PS 11 A er udviklet til håndslibning. Slibearket er perfekt tilpasset til den tilsigtede anvendelse ved bilreparation, men anvendes også til mange andre opgaver. PS 11 A er fleksibel nok til, at den ud over overfladeslibning også kan bruges til slibning af stærkt profilerede dele.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.

Alternative produkter