PS 11 C Slibeark, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Klingspor slibeark PS 11 C til lak, maling, spartelmasse og plast

Hvad enten det er bilens forskærm og motorhjelm eller fordøren og havelågen hjemme - Slibearket PS 11 C fra Klingspor er ideel til forskellige slibeopgaver før og efter spartling, maling eller lakering. Arket med papirryg (C-papir) overbeviser med sine forskellige anvendelsesområder. Disse omfatter

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse og
  • plast.

Slibeark til autoreparation

Slibearket PS 11 C anvendes især til autoreparation. Slibepapiret kan bruges til udbedring af maling samt til at slibe rester fra spartelarbejde væk. Plastdele på bilen slibes også uden problemer takket være den fine kornstørrelse.

God tilpasningsevne med høj stabilitet

slibepladen er fremstillet med siliciumcarbid og garanterer dermed aggressiv slibeevne. Derudover er PS 11 C kendetegnet ved en meget god tilpasningsevne. Uanset om der er tale om tør- eller vådslibning, overbeviser slibepladen med papirryg (C-papir) fra Klingspor håndværkere, malere og hobbyfolk over hele verden.

PS 11 C optimal til håndslibning

Takket være den elastiske papirryg (C-papir) er slibearket ideelt til håndslibning. Det er også perfekt til fine detaljer eller mindre rettelser på lakken.

Alsidighed gennem en bred vifte af anvendelsesmuligheder

Det PS 11 C-slibeark fra Klingspor tilbyder maksimal alsidighed til en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Siliciumcarbid garanterer høj stabilitet. Uanset om det er på lak, plast eller spartelmasse - Klingspor Slibeark PS 11 C er løsningen til slibe- og malerarbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.