PS 11 C Sliberondeller, papir til Maling, Lak, Spartelmasse, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Metal universal
Glas
Sten
Plast
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Værktøjet til arbejde med lak - Klingspor PS 11 C sliberondellen

Klingspor har udviklet sliberondellen PS 11 C specielt til arbejde med lak, som det f.eks. sker ved bilreparation. Den er ideelt egnet til arbejde på:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • metal.

Denne sliberondel er beregnet til maskinbrug og tilbydes i forskellige diametre og med forskellige kornstørrelser.

Optimale egenskaber til brug ved autoreparation

sliberondellen PS 11 C med papirryg (C-papir) er tæt belagt med korn af siliciumcarbid. På den ene side er C-papiret stærkt nok til at sikre tilstrækkelig stabilitet. På den anden side er det tilstrækkeligt tyndt til, at rondellen kan tilpasse sig godt til den overflade, der skal bearbejdes under slibningen. Denne sliberondel er velegnet til både våd- og tørslibning.

Specialisten til hårde og seje materialeoverflader

Slibekorn på sliberondel PS 11 C består af siliciumcarbid. Dette krystallinske materiale er meget hårdt, men ikke så hårdt som de andre korntyper, f.eks. korund. Et korn af siliciumcarbid er meget skarpkantet og skørt. Derfor går det hurtigt i stykker. Da slibekorn af siliciumcarbid er syntetiske, forbliver kvaliteten altid den samme. Slibekornet er bundet med syntetisk harpiks på papirryggen (C-papir). Den tætte spredning sikrer, at næsten hele overfladen af sliberondellen er dækket af kornet. Som følge heraf fordeles trykket over mange kornspidser under slibningen. På grund af det lavere tryk trænger hver enkelt spids ikke så dybt ind i materialet som ved en mere åben strøning. Derfor er denne sliberondel velegnet til finere arbejde på lak. Samtidig kan de mange kornspidser fjerne meget materiale med de mange kornspidser. På grund af det lavere tryk på den enkelte spids slides den heller ikke så hurtigt. Dette giver en længere levetid for sliberondellen.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.