PS 11 C SB-pakket Slibepapir, vandfast til Maling, Lak, Spartelmasse, Plast

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag C-papir
Materialer
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Metal universal
Anvendelsesområder
Lakeringsanlæg
Reparation af køretøj

Klingspor slibeark PS 11 C SB-pakket

Slibeark PS 11 C er et specialprodukt til autoreparation og malingsektoren. Uanset om det drejer sig om indledende bearbejdning og grundslibning eller finpudsning i slutningen af arbejdsprocessen: Med PS 11 C kan alt arbejde udføres uden problemer. Det brede anvendelsesområde for det vandfaste sandpapir omfatter materialer som:

  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • plast,
  • glas,
  • sten og
  • metal.

Slibeark til overfladebehandling af forskellige materialer

Slibeark PS 11 C er velegnet til forskellige hårde og seje materialeoverflader og er et særligt nyttigt slibemiddel inden for autoreparation og lakeringsarbejde. Uanset om det drejer sig om lakskader på karrosseriet eller spartelarbejde på rustne områder - slibearket kan anvendes universelt. Det er derfor lige så velegnet til professionelle malere eller automekanikere som til hobbyfolk i garagen derhjemme. Desuden står Klingspor-produkterne for et fremragende pris/ydelsesforhold.

Høj kornbinding med speciel syntetisk harpiks

Det syntetiske SiC-korn er resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde. Det tæt spredte slibekorn er bundet til det elastiske C-papir med en højtydende syntetisk harpiks. Takket være den syntetiske fremstilling af slibekornet er der garanteret en ensartet aftagningshastighed lige til det sidste. Desuden sikrer C-papirunderlaget en god tilpasningsevne med ekstremt høj stabilitet og levetid. Sandpapiret fås i forskellige kornstørrelser og dimensioner. Det egner sig perfekt til håndslibning.

SB-pakket i Klingspor-standard

Slibearket PS 11 C leveres SB-pakket, så produktet er beskyttet mod snavs og skader. En stor fordel ved slibearket er dets brede anvendelsesmuligheder. Uanset om der er tale om våd- eller tørslibning, lak, maling, spartelmasse, plast eller lignende materiale - slibearket garanterer de bedste resultater ved hver brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.