PS 19 EK Slibeark, self-fastening til Træ, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast, Glas, Sten

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

Specielt til hårde materialer - Klingspor slibeark PS 19 EK

Med Slibeark PS 19 EK tilbyder Klingspor et robust, højtydende produkt, hvormed selv hårde og tilsvarende svært bearbejdelige materialer kan bearbejdes optimalt. Dette slibemiddel er desuden alsidigt, da det er velegnet til slibning

  • lak,
  • maling,
  • spartelmasse,
  • træ,
  • plast,
  • glas og
  • sten.

Det kan bruges til grovslibning, mellemslibning og finslibning, da det fås i mange kornstørrelser.

Slibearket PS 19 EK - skarpkantet siliciumkarbid på en robust papirryg

Slibearket PS 19 EK er Self-fastening og anvendes derfor primært til håndholdte slibemaskiner og slibeklodser med self-fastening bagside. Den har en bagside af robust papir, som på grund af sit grammatur ligger i kategori E. Denne kategori har en mellemvægt, da papirblokke er inddelt i klasserne A til G. Slibekornet af siliciumcarbid sikrer et perfekt sliberesultat. Det fremstilles i en syntetisk proces og har derfor altid de samme kvalitetsegenskaber. Siliciumcarbid er meget hårdt og skarpkantet. Det betyder, at det kan bruges til at arbejde selv på ekstremt hårde overflader som f.eks. glas eller sten. Det giver lige så gode resultater ved slibning af hårdt træ.

Slibekornet - tæt spredt og bundet med kunstharpiks

Den tætte spredning af slibekornet sikrer også et optimalt slibemønster, fordi næsten hele papirryggen på Slibearket PS 19 EK er dækket af slibekorn. Dette store antal kornspidser muliggør en høj materialeaftagning og øger samtidig slibemidlets levetid. Det samme gælder for topbindingen, som Klingspor altid anvender en syntetisk harpiks til. Den har en høj klæbestyrke og sikrer derfor, at slibekornet sidder godt fast i den tidligere påførte grundbinding. Desuden beskytter den siliciumcarbid mod kræfter fra siden. Med Slibeark PS 19 EK fra Klingspor kan selv svært bearbejdelige materialer derfor bearbejdes effektivt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.