PS 19 EK Sliberondeller, self-fastening til Træ, Maling, Lak, Spartelmasse, Plast, Glas, Sten

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype SiC
Strøtype tæt
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Glas
Sten
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

PS 19 EK - Slibeskive til træ

Med Slibeskive PS 19 EK får kunden et passende slibemiddel til bearbejdning af mange materialer som

  • træ,
  • maling,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • plast, sten og
  • glas.

Slibeskiven har fremragende egenskaber til slibning af tilsvarende overflader og er forsynet med et højkvalitets korn af siliciumcarbid til dette formål. Underlaget til dette produkt er et E-papir, som har rivefaste egenskaber og en lang holdbarhed. Klingspor anvender en syntetisk harpiks som et gennemprøvet bindemiddel. Fjernelseshastigheden og holdbarheden af dette produkt er passer sammen og vil overbevise selv den mest krævende bruger.

Slibeskiven til serieproduktion

Klingspor satser på den bedst mulige kvalitet til sine slibemidler som PS 19 EK og garanterer en ensartet produktionsproces. Det betyder, at slibskiverne altid har identiske egenskaber og anvendes både i serieproduktion og ved fremstilling af enkeltdele. Fordelene ved det anvendte korn er hårdhed og skarphed. Den opnåelige materialeaftagning er fremragende, selv svært bearbejdelige materialer kan bearbejdes hurtigt.

Den rigtige slibeskive til enhver anvendelse

For at sikre, at brugeren er rustet til enhver udfordring, tilbyder Klingspor slibemidlet PS 19 EK i mange kornstørrelser. Fra meget grove til særligt fine kornstørrelser er alle varianter tilgængelige. Kraftig materialeaftagning er således lige så muligt som fin slibning af overflader. Slibeskiverne kan anvendes på alle gængse maskiner, og self-fastening-skiverne kan også skiftes hurtigt. For virksomheden Klingspor er kundevenlighed af største betydning - dette kommer ikke mindst til udtryk ved at tage hensyn til individuelle kundeønsker. Mange produkter kan tilpasses til den pågældende opgave med hensyn til hulformer og dimensioner.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.