PS 21 FK SB-pakket Slibepapir, self-fastening til Stål, Rustfrit stål, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Zirkonkorund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Stål
Rustfrit stål
Metal universal
Anvendelsesområder
Apparat- og beholderkonstruktion
Industri, der forarbejder rustfrit stål

Optimal til grov- og finslibning af rustfrit stål - Klingspor PS 21 FK slibeskiven

Formlen på Slibeskive PS 21 FK fra Klingspor er optimalt tilpasset til grov- og finslibning af rustfrit stål. Dette slibemiddel er dog også meget velegnet til bearbejdning af stål og metal. Dets mest fremtrædende egenskaber er

  • den aggressive slibeadfærd og
  • den lange levetid.

Den Slibeskive PS 21 FK fremstilles af Klingspor i mange kornstørrelser. Den fås også i forskellige diametre.

PS 21 FK - hård, meget hård og selvskærende zirconia-aluminiumoxid på papirryg

Den Klingspor slibeskive PS 21 FK er selvklæbende og kan derfor nemt fastgøres på en slibemaskine med selvklæbende ryg. Den har en bagside af kraftigt papir af kategori F. Slibekornet er påført på denne bagside. Det består af Zirconia alumina, som ligesom alle andre slibekorntyper, der anvendes af Klingspor, er syntetisk fremstillet. Det betyder, at det altid er af god kvalitet og har ensartede egenskaber. Zirconia aluminiumoxid er hårdt, meget sejt og har en ensartet, krystallinsk struktur. Dette aggressive slibekorn er desuden selvskærende. Dette sikrer en lang levetid for slibeskiven.

Tæt dispergeret slibekorn - ideelt til bearbejdning af stål og metal

Slibeskive PS 21 FK fra Klingspor er Zirconia alumina påført papirunderlaget i en tæt dispersion. Papiret er derfor næsten helt dækket af slibekorn. De mange kornspidser, som ligger tæt sammen, muliggør en høj materialeaftagning. Desuden forlænger en tæt belægning også slibemidlets levetid. Det anvendes hovedsageligt til slibeark, skiver, bånd og andre slibemidler til bearbejdning af stål og metal. Hos Klingspor er slibekornet altid fastgjort til underlaget med en grundbinding. En endnu bedre forankring opnås ved hjælp af topbindingen, som også er kendt som efterbehandlingslaget. I alle Klingspor-slibemidler består den af syntetisk harpiks, som er kendetegnet ved høj styrke og vedhæftningsevne. Topcoaten støtter også slibekornet mod kræfter, der virker fra siden under slibeprocessen. Kvaliteten og tykkelsen af belægningsbindingen, som altid er tilpasset det pågældende produkt i Klingspor's opskrift, har derfor også stor indflydelse på levetiden.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.