PS 22 F ACT Slibeark, papir til Træ

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype tæt
Underlag F-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Stål
Ikke-jernholdigt metal
Anvendelsesområder
Træforarbejdende industri

Perfekt til hårdttræ - Klingspor PS 22 F ACT slibeark

Klingspor har udviklet Slibeark PS 22 F ACT specielt til bearbejdning af hårdttræ. Ud over mange andre positive egenskaber udmærker dette slibemiddel sig først og fremmest ved

  • god kantstabilitet og
  • lav tilstopning.

Slibearket PS 22 F ACT fås i mange kornstørrelser.

Slibekorn af korund - hårdt, sejt og tæt fordelt

Klingspor Slibearket PS 22 F ACT har en papirryg, der er fremstillet af kategori F-papir med en højt basis vægt. En sådan bagside er særligt velegnet til anvendelser som f.eks. overfladeslibning, hvor styrke spiller en stor rolle. Slibekorn af korund er påført på bagsiden. Det er hårdt og sejt, så der er garanti for god materialeaftagning og lang levetid. Med slibemidlet PS 22 F ACT er korundkornet tæt spredt. Der er derfor næsten ingen huller tilbage, hvorfor dette også sikrer en høj materialeaftagning og en lang levetid.

Lavt tilstopningsniveau takket være antistatisk finish

For at forhindre, at slibearket tilstopper, på trods af den tætte spredning, ved slibning af hårdttræ, er PS 22 F ACT forsynet med en antistatisk finish. Der er tilsat elektrisk ledende ingredienser, som sikrer, at elektriske ladninger, der uundgåeligt opstår på grund af friktion, afledes via slibemidlet og efterfølgende via slibemaskinen. Dette reducerer støvdannelsen på emnet, slibemidlet og maskinen. Antistatisk udstyr muliggør derfor kontinuerlig slibning uden for tidlige værktøjsskift. Den øverste binding på alle slibemidler af mærket Klingspor er fremstillet af syntetisk harpiks. Den syntetisk fremstillede harpiks sikrer, at slibebånd og slibeark altid har de samme egenskaber. Syntetisk harpiks har desuden den fordel, at det i forhold til andre bindemidler er særligt stærkt og har en høj klæbestyrke. Den syntetiske harpiks skaber en fast binding mellem underlaget og slibekornet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.