PS 22 K Slibeark, self-fastening til Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Stål
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

Til slibeklodser med self-fastening - Klingspor slibeark PS 22 K

har Klingpor udviklet Slibeark PS 22 K specielt til slibeklodser med self-fastening og til excenterslibere. Arkene er self-fastening og kan derfor fastgøres på blokken eller maskinen med en enkelt håndbevægelse. Disse slibeark er velegnede til bearbejdning af

  • træ og
  • metal.

De fås i forskellige længder og bredder, med fin, mellem og grov kornkvalitet og med og uden hulmønster. Klingspor tilbyder arkene med hulmønsteret GL15 og GL18.

PS 22 K - Aluminiumoxid på papirunderlag (E-papir)

Underlaget på Slibeark PS 22 K er fremstillet af papir af kategori E. Disse papirer er inddelt i klasserne A til G efter deres gramvægt. Underlaget på PS 22 K har derfor en middelhøj vægt. Klingspor anvender korund som korn, der på grund af sin hårdhed og sejhed sikrer en god materialeaftagning. Det fremstilles syntetisk og har derfor altid de samme egenskaber. Dette gælder også for alle andre korntyper, der anvendes i Klingspor-slibemidler. Med Slibebånd PS 22 K er slibekornet åbent spredt. Dermed er der tilstrækkeligt med mellemrum til, at slibestøv og spåner kan udledes.

De ydre sider - en selvklæbende binding og øverst et lag kunstharpiks

Da Klingspor Slibeark PS 22 K er self-fastening, kan de let fastgøres på slibeklodser eller excenterslibere. Denne binding sikrer en høj materialeaftagning og et homogent slibemønster ved slibning af træ og metal. Klingspor anvender altid syntetisk harpiks som øverste lag, hvilket sikrer en fast binding mellem slibekorn og underlag. Ud over mange andre positive egenskaber er det kendetegnet ved en høj klæbestyrke. En anden fordel ved denne syntetisk fremstillede harpiks er dens konstante kvalitet. Slibemidler med kunstharpiksbindinger er derfor også særdeles velegnede til industrielle anvendelser, hvor overfladerne på mange arbejdsemner skal færdigbehandles på samme måde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.