PS 22 K Sliberondeller, self-fastening til Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast
Anvendelsesområder
Kunststofforarbejdende industri
Lakeringsanlæg
Træforarbejdende industri

Til håndholdte slibemaskiner med trekantede slibeskiver - slibeark PS 22 K fra Klingspor

Slibeark PS 22 K i GLS 15-hulform er trekantet og selvklæbende på bagsiden. Det anvendes hovedsageligt til håndholdte slibemaskiner med trekantede slibeskiver og tilsvarende selvklæbende bagside og fås i et bredt udvalg af kornstørrelser. Dette universelle slibemiddel er velegnet til både grovslibning og finslibning af

  • træ og
  • metal.

Slibekorn: Halvåbent spredt, syntetisk fremstillet korund

I Slibeskive PS 22 K fra Klingspor med korund slibekorn sikrer et optimalt resultat. Det har et halvåbent kornmønster. Denne halvåbne fordeling efterlader nok mellemrum til at sikre, at støv og spåner hurtigt bliver udledt ved slibning af træ og metal, så slibepladens overflade ikke bliver tilstoppet under brug. Korund er hård og har en uregelmæssig, krystallinsk struktur. Som alle andre slibekorntyper, der anvendes af Klingspor, er det syntetisk fremstillet. Dette gør det muligt for virksomheden at garantere en ensartet kvalitet af sine produkter.

De ydre lag: et papirunderlag (E-papir) med en efterbehandling af syntetisk harpiks

Underlaget på det trekantede Slibeark PS 22 K fremstilles af Klingspor af robust og mellemvægtigt papir af kategori E. Kornet er fremstillet af et syntetisk materiale. Disse papirrygge er mærket efter deres gramvægt med bogstaverne fra A for let papir til G for tungt papir. Slibekornet er fastgjort på bagsiden med en grundbinding. Desuden har Slibpapiret PS 22 K en efterbehandling af kunstharpiks. Det sikrer en fast forankring af det anvendte slibekorn og dermed et perfekt sliberesultat. Samtidig øger kunstharpiksbindingen levetiden, fordi den også støtter slibekornet mod sidekræfter. Alle slibemidler fra producenten Klingspor er derfor forsynet med en kunstharpiksbinding.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.