PS 22 K SB-pakket Slibepapir, self-fastening til Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

PS 22 K - Slibeark til træ og metal

Med produktet PS 22 K får køberne det rigtige slibeark til behandling af

  • træ,
  • rustfrit stål,
  • metal,
  • maling,
  • plast,
  • spartelmasse og
  • lak.

Dette er et universelt anvendelig slibeark til krævende opgaver i den professionelle sektor såvel som til gør-det-selv-folket. Dens styrker omfatter det homogene slibemønster, og professionalismen i arbejdet er altid tydelig. For at sikre, at slibearket kan anvendes på mange forskellige måder i praksis, tilbyder Klingspor produktet i et bredt udvalg af kornstørrelser. Det betyder, at der kan realiseres både fine og grove overfladebehandlinger. Produktet sælges SB-pakket.

Bedste kvalitet til krævende opgaver

slibearket er afhængig af en optimal kombination af korntype og binding. Klingspor anvender som korntype den gennemprøvede korund, som er overbevisende med sin fremragende materialeaftagningsevne. Bindemidlet er en syntetisk harpiks af høj kvalitet. Underlaget er E-papir med fremragende rivefasthed. Sammen med den halvåbne belægning resulterer dette i et højtydende slibemiddel, der tåler høje belastninger og har en lang levetid i krævende anvendelser.

PS 22 K - alsidigt slibeark

En af fordelene ved slibemidlerne i Klingspor-sortimentet er deres alsidighed. Det gælder også for slibearket, der præsenteres her. PS 22 K kan anvendes på en lang række excenterslibere. Den er nem at fastgøre til værktøjet, da slibearket er self-fastening. Overfladerne bliver bearbejdet effektivt. Ud over den SB-pakkede version findes der andre versioner til skæreværktøjerne. Dette muliggør en præcis tilpasning til særlige krav i arbejdsanvendelsen. Klingspors øvrige fordele er stort lager, kompetent rådgivning og korte leveringstider.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.