PS 22 K SB-pakket Slibepapir, self-fastening til Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

PS 22 K - Sliberondel SB-pakket

Sliberondellen fra Klingspor-serien har de bedste egenskaber til bearbejdning af materialer som

  • træ,
  • rustfrit stål,
  • metal,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • maling og
  • plast.

Produktet PS 22 K tilbydes SB-pakket og viser fremragende resultater, især ved træ- og universel metalbearbejdning. Med til fordelene hører det homogene slibemønster, der gør at et arbejde med de højeste professionelle krav kan gennemføres. Desuden tilbyder Klingspor produktet i forskellige kornstørrelser, så det passer til enhver opgave - fra finslibning til grov materialeaftagning. Der tilbydes også et bredt udvalg med hensyn til rondellernes diameter og de tilgængelige hulformer. Klingspor forhandler også PS 22 K uden huller.

Slibemiddel af høj kvalitet til professionel brug

Klingspor anvender en kunstharpiks af høj kvalitet til bindingen og kombinerer denne med korntypen korund til sliberondel PS 22 K. Sliberondellen fås også uden huller. Korund har ikke kun overlegne slibeegenskaber: Korntypen er perfekt tilpasset til den anvendte binding og viser et ensartet slid. Desuden er det et langtidsholdbart produkt. E-papirunderlaget bidrager også til dette. Effektiv drift og ensartede resultater fremmes af den halvåbne spredning.

PS 22 K: bred vifte af anvendelsesmuligheder

Brugeren af Slibrondel PS 22 K har alle fordelene ved den brede vifte af anvendelsesmuligheder. Sliberondellen kan anvendes på alle kommercielt tilgængelige excenterslibere og har et self-fastening-design. Dette gør det nemt at fastgøre til værktøjet og gør udskiftning af rondellerne meget enkel. Grundlæggende nyder købere hos Klingspor godt af kompetent rådgivning, hurtige leverancer og et stort lagerprogram. Hvis slibemidlerne ikke findes i de ønskede dimensioner eller hulformer, fremstiller Klingspor gerne maskinspecifikke versioner til sine kunder.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.