PS 22 K SB-pakket Slibepapir, self-fastening til Træ, Metal universal

Egenskaber
Binding Bakelit
Korntype Korund
Strøtype halvåben
Underlag E-papir
Materialer
Træ
Metal universal
Rustfrit stål
Maling
Lak
Spartelmasse
Plast

PS 22 K - Slibeskive til træbearbejdning

Klingspor tilbyder overlegne slibemidler til træbearbejdning med slibeskiver som PS 22 K. I princippet kan slibemidlet dog anvendes universelt og er også velegnet til mange andre opgaver. Hertil hører bl.a. behandling af overflader af

  • træ,
  • rustfrit stål,
  • metal,
  • lak,
  • spartelmasse,
  • maling og
  • plast.

Dette slibemiddel har mange nyttige egenskaber, der værdsættes af den professionelle bruger såvel som af den krævende hobbyhåndværker. Klingspor anvender en halvåben spredning til produktet - dette garanterer en effektiv bearbejdning og sikrer et særligt homogent slibemønster. Professionelt arbejde kan således til enhver tid udføres. Produktet sælges SB-pakket eller i Klingspors standardkarton.

Produkt af høj kvalitet med de bedste materialeegenskaber

Alle slibemidler i Klingspor-sortimentet er kendetegnet ved deres fremragende kvalitet og er udelukkende fremstillet af de bedste materialer. Dette gælder også for PS 22 K Slibeskive. Her anvender Klingspor den gennemprøvede korund som korntype, så brugeren nyder godt af den højeste materialeaftagning. Der anvendes stærk syntetisk harpiks til at binde kornet til E-papir-bagsiden. Sammen bidrager korund og syntetisk harpiks til dette produkts høje holdbarhed. Samtidig overbeviser korund med sin hårdhed. Resultatet er en høj materialeaftagning, uanset hvilket materiale slibemidlet anvendes på.

Slibeskiven passer til ethvert behov

For at sikre, at slibeskiven er så alsidig som muligt i praksis, tilbyder Klingspor produktet med forskellige kornstørrelser. På denne måde kan der udføres alt fra fint til groft arbejde. Den brede anvendelighed henviser også til de maskiner, som slibeskiverne anvendes på: Slibeskiverne kan anvendes på alle i handelen tilgængelige trekantsslibere. Slibemidlet nylon er let at fastgøre og udskifte. Planslibning er lige så mulig som bearbejdning af emner med profilering. Dermed er det et slibemiddel, der er velegnet til en lang række opgaver og kan anvendes i den kommercielle sektor såvel som til projekter af ambitiøse gør-det-selv-folk.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.